To je to što me zanima!

Što ste prvo primijetili na fotki: A) pogled, B) zgužvani jastuk ili C) megadekolte Lidije Bačić

Pjevačica je uzela predah od snimanja i otišla na zasluženi odmor. Otkrila je kako je odsjela u jednom hotelu u Splitu. Fotografijom iz sobe razveselila je svoje obožavatelje
Vidi originalni članak

Atraktivna pjevačica Lidija Bačić (35) svoje vjerne obožavatelje ne prestaje iznenađivati golišavim fotografijama na društvenim mrežama. Podijelila je fotografije sa snimanja za kalendar 2021., a komplimenata nije nedostajalo. A nakon što je završila sa snimanjem, valjalo je i odmoriti.

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju s Lidijom Bačić

No nije zaboravila 'okinuti' fotografiju niti na odmoru. Pjevačica je otkrila kako je u Splitu, a pozirala je u hotelskoj sobi na krevetu i gledala kroz prozor. Pažnju je privukao impresivni pogled, no nekima je ipak svu pozornost 'ukrala' Lidija. Komentari ispod fotografije ponovno su 'pljuštali'.

- Opustite se i otvorite um - poručila je Lidija uz fotografiju.

FANOVIMA NIJE DOBRO Najvatrenije izdanje: Bačićka je skinula hlače i pokazala trag...

Inače, Lidija se nedavno pohvalila i fotografijom iz studija te otkrila kako radi na snimanju novih pjesama. 

- Volim glazbu, volim stvaranje novih pjesama i kreativni rad u studiju sa suradnicima. Neponovljiv je osjećaj kada prvi put slušaš svoju novu, tek otpjevanu pjesmu - napisala je pjevačica. 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • 29.01.2021.

    A cemu su se razveselili obozavatelji.

  • haris2017 29.01.2021.

    Primijetio sam pod C.

  • mxyz 28.01.2021.

    Lidija Bacic iz pastete iskace.Onaje bitnija nego zivitni problemi.Valjdaje ljudima koji nemaju za zivot lakse kadavide Lidiju.Uzivajte

Komentiraj...
Vidi sve komentare