To je to što me zanima!

Stoka je napravio 'incident': Legenda repa izbacila novi hit!

Legenda hrvatskog repa 90-ih vratio se u velikom stilu, a upravo je na JoomBoos YouTube kanalu izbacio svoj novi hit - Incident, čiji je spot u potpunosti snimljen na raznim zagrebačkim lokacijama
Vidi originalni članak

Marin Ivanović Stoka (37), legenda hrvatskog repa i kralj old schoola, prošli je mjesec na povratničkom koncertu s Markom Lasićem Neredom napunio dvoranu Doma sportova, a upravo je izbacio još jedan veliki hit - Incident, koji premijerno možete poslušati i pogledati na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tekst je u potpunosti napisao sam Stoka, a autor glazbe je Goran Kovačić. Spot je sniman na različitim zanimljivim zagrebačkim lokacijama, a imena iza ovog pravog malog vizualno-glazbenog remek djela su, uz Stoku i Gorana, Marijan Jurčević, Sven Čustović i Krunoslav Licitar Macola.

Atmosfera na snimanju je bila jako pozitivna

- Atmosfera na snimanju spota bila je nevjerojatno pozitivna i svi smo bili prepuni kreativnih ideja. Snimali smo po Zagrebu i raznim genijalnim lokacijama našeg grada, a Marijan, koji nam je radio spot, snimat će i 'Božićnu priču' koju radimo ja, ZsaZsa i LayZ - ispričao nam je Stoka, a zatim objasnio odakle baš to ime pjesme.

Odakle naziv Incident?

- Incident je moja omiljena poštapalica koju koristim u pozitivnom smislu. Kada je nešto jako lijepo i dobro, ja to uvijek zovem incident - objasnio je i dodao kako se ovdje ne radi samo o spotu i pjesmi, već nečemu mnogo većem od toga.

- Incident je, ustvari, cijeli projekt. Uskoro otvaram i incident.hr webshop koji će biti baza za sve moje objave i sve informacije koje ljude o meni zanimaju. Također, ondje će ljudi moći kupiti zanimljive suvenire vezane uz cijelu moju priču - govori Stoka i dodaje:

- Sve je ovo presjek mojih 20 godina karijere. Napravio sam to u stilu 'stara škola za nove klince. Zagreb, ulica, kvart, odrastanje u gradu uz rep i rime'. Sve sam to prošao i sada to želim približiti nekim novim klincima - kaže Stoka.

Live večeras u 18 sati na JoomBoos YouTube kanalu

No, spot je tek mali djelić svega što je Stoka već pripremio i onoga što još sprema za svoje stare, ali i nove obožavatelja.

Večeras u 18:00 sati Stoka će održati live talk show na JoomBoos YouTube kanalu u kojem će odgovarati na pitanja koja zanimaju publiku, uživo izvesti neke svoje najveće hitove i zabaviti sve kako samo on to zna!

Pogledajte novi hit:

VIDI OVO! Madonnina kći više nije mala djevojčica: Lourdes sada izgleda isto kao mama prije plastičnih operacija!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • thu 06.11.2018.

    Legenda... nemojte nas nasmijavati...

  • zeljko1982 06.11.2018.

    na šta mora netko spast da ga ovaj džumbus reklamira....

  • Zdenko76 06.11.2018.

    Stoka pusti ove Hrvatske sve moralne vertikale sta te optuzuju za sve umjesto da sami pociste prvo ispred svog praga, pjesma nova nije losa mada vec koristen flow al nema veze samo rokaj i drzi se onoga sta radis !

Komentiraj...
Vidi sve komentare