To je to što me zanima!

Stoka: Nakon komune su me ostavili mnogi prijatelji

Stoka je u komuni napisao 78 pjesama, a raduje se i nastupu na koncertu repera 50 Centa 3. prosinca u zagrebačkom Domu sportova
Vidi originalni članak

Stoka se počeo drogirati zbog osjećaja nesigurnosti i usamljenosti, a na liječenje je krenuo deset godina kasnije, kad je shvatio da mu je nabavljanje droge postalo najvažniji dnevni cilj. Kaže kako mu prvih tjedana u komuni u blizini Okučana nije bilo nimalo lako. Borio se s fizičkim i psihičkim teškoćama odvikavanja, minute su tih devet mjeseci presporo prolazile, a pojedinci u komuni gledali su ga kao da ima privilegije jer je estradna zvijezda. Tamo je, priznaje, ipak upoznao puno dragih ljudi i okrenuo se sebi. Po povratku u Zagreb shvatio je da su ga mnogi nekadašnji "prijatelji" napustili. Uz njega je, priča, ostalo tek njih nekolicina, među kojima posebno ističe repera Nereda, svoju obitelj i tajanstvenu prijateljicu.
- Kad se počneš čistiti od droge, shvatiš koliko si gluposti napravio, pa je važno da imaš neku žensku osobu uz sebe da ti da malo pažnje, to ti puno znači - otkriva Nered.
Kao veliki povratak na scenu najavljuje svoj nastup na koncertu 50 Centa, 3. prosinca u Domu sportova. Prošli vikend nastupio je u emisiji "Showtime". Kaže da je imao neviđenu tremu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sined 28.11.2007.

    i ti njih nazivas prijateljima

  • bigmama3 27.11.2007.

    To ni nisu bili pravi prijatelji nego poznanici

  • entoni 27.11.2007.

    Drži se oni koji su ti okrenuli leđa, nisu to bili prijatelji ! Samo ti nama repaj kao i prije baš te briga za njih !

Komentiraj...
Vidi sve komentare