To je to što me zanima!

Stoka skočio u more i smrznuo se: Zatvorio je sezonu kupača

Kada je reper Stoka shvatio da je voda ipak prehladna, brzo je isplivao van. 'Cuko se smrzao', zaključio je. Video svoga skoka objavio je na društvenoj mreži, a komentari su samo pristizali
Vidi originalni članak

Cuko je došao zatvoriti sezonu kupača na Krku, rekao je Marin Ivanović Stoka (37). Sredina je listopada i temperature su se već snizile, ali to ništa ne znači zagrebačkom reperu. Skočio je s daske kako bi se posljednji put ove sezone okupao u Jadranskom moru. 

- Nije baš neka temperatura, ali to ne znači da se nećemo malo osvježiti - rekao je Stoka, a zatim se zatrčao prema moru. 

Kada je shvatio da je voda ipak prehladna, brzo je isplivao van. 

- Cuko se smrzao - zaključio je Stoka. 

Video svoga skoka objavio je na društvenoj mreži, a komentari su samo pristizali. Pisali su mu 'manijače jedan' te 'svaka čast'. 

Prije skoro dva tjedna, Stoka je s Markom Lasićem Neredom (38) imao koncert u dvorani Doma sportova. Više od tri sata su izvodili svoje najveće hitove poput 'Ritam grada', 'Srce vatreno', 'Kuc, kuc, ko je' i 'Ekipa 90-ih'. Gosti na koncertu su im bili Josipa Lisac, Bolesna braća, Tram 11 i Zaprešić Boysi

Nered i Stoka su se upoznali prije dvadesetak godina, u doba kada još nije bilo mobitela i računala. Sastajali su se na trgu, gledali filmove na kazetama, repali zajedno u dvorištu... Obojica su sada u braku, a Nered ima troje djece. 

DIRLJIVA ISPOVIJEST SLAVNE PJEVAČICE: "Bila sam prikovana za krevet dvije godine, pripremila sam se na smrt"

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Zelenoko 19.10.2018.

    U Dubrovniku je more i dalje toplo i ima jako puno kupača. Pa što onda.

  • bubamiha 19.10.2018.

    Nije mi jasno ko gura ovoga lika,i koja je sema s njim. Nebitan skroz,kad se sjetim one najgore navijacke pjesme ikad,na svakon clanku je izlazila🤯🤮 Ono,who cares za njegovo kupanje,za njega opcenito?

  • 19.10.2018.

    da vi zapravo znate koliko se ljudi drogira za koje nikad nebi rekli zapitali bi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare