To je to što me zanima!

Stoku su izbacili iz komune zbog tučnjave u kombiju

Zagrebački reper liječenje od ovisnosti o kokainu prekinuo je zbog incidenta. Marin Ivanović Stoka je nakon kraćeg rječkanja šakom udario kolegu
Vidi originalni članak

Slikao se po svim novinama. Držao palac u zraku, nosao kozliće, pričao da je naučio kuhati, da se sasvim promijenio, da se osjeća odlično... A onda je nakon devet mjeseci napustio komunu za odvikavanje od ovisnosti s objašnjenjem da mu je svega dosta. Sam je shvatio da mu to više ne treba. No bivši kolege iz komune tvrde suprotno. Razlog Stokina odlaska nije njegovo naglo poboljšanje stanja nego obična tučnjava u kombiju kojim su se vozili štićenici komune. Kako doznajemo, Stoka je nakon kraćeg rječkanja šakom udario kolegu. Nakon toga otpustili su ga iz terapijske zajednice u Ivankovcu nedaleko od Okučana. Marin Ivanović jučer do zaključenja broja nije bio dostupan kako bi objasnio razlog tučnjave.
Umjesto njega javio se njegov stari prijatelj Marko Lasić Nered:
Otišao je ranije jer nije bio ovisnik o heroinu nego o kokainu i ecstasyju. Stoka je shvatio da mu liječenje u komuni nije više potrebno. Izvukao je iz svega pouku.
Program odvikavanja u Ivankovcu traje 14 mjeseci, a nitko tko se doista želi “skinuti” ne može svojevoljno napustiti liječenje prije isteka predviđenog roka. Prema svjedočenju nekih članova komune, Stoka nije mogao izdržati stegu i stroga pravila ponašanja u zajednici. Najteže mu je bilo ustajati u zoru i raditi teške fizičke poslove, poput cijepanja drva.

JELENA URUKALO DAJE MU SNAGU
Novogodišnje praznike Stoka provodi u Rijeci. Otišao je tamo zbog manekenke Jelene Urukalo, s kojom je poslije izlaska iz komune obnovio vezu. Jelena i on hodali su četiri godine, a prekinuli su čim je otišao na lijeučenje. Rekao je da mu treba cura da mu vrati samopouzdanje. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • brezanova 31.12.2007.

    Jadna Urukalo, mani se ćoravog posla .

  • 30.12.2007.

    Ma, FUJ, već postoji moj komentar pod člankom \"Stoka opet u vezi...\" , ali nemrem izdržat da ne ponovim: BOLEST je ono što te snađe bez tvoje volje, a drogirat\' se počneš svojevoljno. Ovi sa estrade to rade iz čiste objesti i bahatosti. Nek\' se liječe u tišini i ne hvale se s time, nego se pokriju po glavi da im klinci ne vide i ne čuju!!!

  • udrugabu 30.12.2007.

    ..i meni je žao kad vidim mlade ljude da propadaju bez veze..droga je veliko zlo, a danas je i lako dostupna.. puno ljudi je slabo i nije u mogućnosti oduprijeti se..

Komentiraj...
Vidi sve komentare