To je to što me zanima!

Stone tuži pomoćnica: Derala se da sam glupača i luđakinja

Glumičina bivša kućna pomoćnica Angelica Castillo u tužbi je navela da ju je Sharon tjerala na težak fizički rad unatoč ozljedi leđa i grubo je omalovažavala
Vidi originalni članak

Manje od godinu dana nakon što je zaradila tužbu bivše dadilje svoje djece Erlinde Elemen, koja je tvrdila da ju je nepravedno otpustila te vrijeđala njezino filipinsko podrijetlo, naglasak i vjerska uvjerenja, glumica će se ponovno naći pred sudom. Bivša kućna pomoćnica Angelica Castillo navela je u tužbi protiv Sharon Stone (54) da ju je glumica tjerala na težak fizički rad unatoč ozljedi leđa i omalovažavala je govoreći joj da je 'spora glupa luđakinja'. 

Angelica traži nedefinirani iznos odštete za fizičku i psihičku bol koju je pretrpjela radeći za Sharon. U tužbi se navodi da je ozlijedila leđa tijekom stavljanja teških torba s namirnicama i stvarima u glumičin automobil nakon obavljanja kupnje. Iako joj je liječnik naredio mirovanje, glumica je inzistirala da odmah sljedeći dan mora doći na posao i premještati teške predmete tijekom čišćenja njezina doma.

Četiri mjeseca kasnije, kada joj je rekla da je još boli, Sharon se derala na nju govoreći joj da je spora lijena glupača i luđakinja. Dala joj je otkaz u listopadu 2012. godine nakon što je dvije godine radila za nju.

- Tužba je bizarna i smiješna. Gospođa Castillo nikad nije otpuštena, a i danas su troškovi njezinog zdravstvenog osiguranja pokriveni od strane gospođe Stone  - izjavio je glumičin odvjetnk Marty Singer.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • WOMANIZER 12.03.2013.

    sve pošandrcalo!

  • criticism25 12.03.2013.

    Šeron ne daj se smesti.

  • LebronPetrovic 12.03.2013.

    Obožavam žene koje šire pozitivu, a osobito noge !

Komentiraj...
Vidi sve komentare