To je to što me zanima!

Stonesi kažnjeni s 1,8 mil. kn jer su 35 minuta duže pjevali

Agent benda izjavio je da su kažnjeni velikom novčanom kaznom iako su samo radili svoj posao. Njihov koncert u Londonu potrajao je duže od predviđenog
Vidi originalni članak

Rolling Stonesi kažnjeni su s nevjerojatnih 200,000 funti (1,8 milijuna kuna) kazne jer je njihov koncert u londonskoj 02 Areni u nedjelju povodom 50. godišnjice benda trajao 35 minuta predugo.

- To je velika novčana kazna, ali momci su samo radili svoj posao. Tamo nije postojao domar s ključevima u rukama koji bi rekao: 'Želim ići kući' - izjavio je njihov agent Bernard Doherty.

Prema pisanju britanskih medija Micku Jaggeru i njegovim kolegama takva novčana kazna neće pretjerano naškoditi s obzirom na zaradu koju će ostvariti na mini turneji kojom slave 50 godina na sceni. Zbog predugog koncerta u londonskom Hyde Parku novčanom kaznom u srpnju su kažnjeni i Bruce Springsteen i Paul McCartney.

Ronnie bez naočala na koncertu

Ronnie Wood je na koncertu odbio nositi naočale. Kratkovidni gitarist nije mogao vidjeti gužvu i transparente fanova zbog čega je molio svoje kolege da mu objasne što se događa.

 - Mogao sam vidjeti samo nekoliko prvih redova. Bilo je poprilično smiješno. Otišao sam Micku i rekao: Što piše tamo? On mi je rekao: Mislim da piše da si ti smeće' - otkrio je Wood.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • eddy1973 28.11.2012.

    Zato naši prave kraće koncerte ...rulja se skupi oni otpjevaju dvije -tri ili na playback i štura....a rulja ih je prvo čekala satima jer nikad ne počnu na vrijeme..i nikome ništa...

  • ĐinoKostelec 27.11.2012.

    ja bi im spičil još jen koncert za kaznu:)

  • WOMANIZER 27.11.2012.

    zato naši paze na takve stvari! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare