To je to što me zanima!

Streep: 'Pravila sam se mrtva kako bi me prestali udarati...'

Oskarovka se na dodjeli nagrada za novinarsku hrabrost prisjetial dva incidenta koja su je, kaže, potpuno promijenila. Živu glabu oba puta izvukla je jer je slušala svoje instikte
Vidi originalni članak

Jednom sam napadnuta na ulicama New Yorka. Pravila sam se da sam mrtva kako bi se prestali tući. Bilo je to kao da gledam svoje tijelo s 20 metara visine, ispričala je Meryl Streep (68). Glumica koja za sebe kaže da 'nije prirodno hrabra', snašla se u još jednoj nasilnoj situaciji.

- Meni blisku osobu su napadali i tukli. Tada sam poludjela i počela sam ga udarati. Sa mnom je bila i Cher. Otjerale smo napadača, to je bilo čudo - rekla je. 

Meryl je na dodjeli nagrada pohvalila sve istraživačke novinarke koje se 'usude izreći istinu u ovo teško vrijeme'. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Vlad 18.11.2017.

    Vi objavljujete ovakve članke dan prije pada Vukovara kada su na smrt prebijani branitelji.Valjda da izjednačite nezgodu osrednje glumice koja je pri napadu slomila nokat i masovna ubojstva. Kojeg se vraga smucala po opasnim kvartovima u neko doba noći kad ima poslugu koje može poslati po drogu.

  • komentator__Luka 17.11.2017.

    što je to glaba?

  • St. Jimmy 17.11.2017.

    Jedna od ljigavijih osoba. O čemu ona priča? Pa ta ista Meryl Streep se divi Polanskom, zlostavljaču, silovatelju i pedofilu, za kojeg kaže da joj je žao što je u zatvoru. Vrhunac licemjerja

Komentiraj...
Vidi sve komentare