To je to što me zanima!

Striper je preuzeo glavnu ulogu u zavođenju atraktivne Jelene

Luksuzna vila na obroncima Medvednice bit će idealno mjesto za bolje upoznavanje Jeleninih kandidata, a dečki će je na sve načine pokušati zavesti
Vidi originalni članak

Dok je u sinoćnjoj epizodi showa 'Samo nebo zna', medicinska sestra Jelena Lukač odabrala trojicu kandidata, Georgea iz Rumunjske, manekena Davida, te stripera Edisa, u večerašnjoj epizodi od 20.10 sati, na RTL-u, simpatična plavuša odabrat će još jednog, a dvojicu poslati kući. Antonio nije prošao, izgledao je bucmasto, slika je presudila. Sven nije prošao dalje, po glasu joj nije legao a i ne traži brak ni djecu, piše RTL.

Luksuzna vila na obroncima Medvednice bit će idealno mjesto za bolje upoznavanje Jeleninih kandidata, a dečki će je na sve načine pokušati zavesti. Neki će joj rezati meso na večeri, drugi ga soliti, dok će Edis izvući svoj adut iz rukava, otići u ekstrem te pokazati Jeleni ali i dečkima, kako plešu striperi, no hoće li naići na odobravanje s Jelenine strane? 

Što na sve to imaju reći ostali kandidati, što su joj sve otkrili dečki u razgovoru u četiri oka i zbog čega se Jelena nije prestajala smijati, te koga je odabrala u zadnji krug, ne propustite pogledati već večeras, od 20.10 sati, na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • serendipity26 14.02.2017.

    Bože baci kamen i budi precizan

  • Splico39 14.02.2017.

    Koja pitanja ova postavlja,ono u p.m bas se vidi da je plavusa..

  • klokan_jack 14.02.2017.

    Jel ta Jelena išla u medicinsku školu u maruševcu kraj varaždina??

Komentiraj...
Vidi sve komentare