To je to što me zanima!

Štrlek i Ina nakon četiri godine veze planiraju svadbu u srpnju

Vjenčanje će najvjerojatnije biti u Hrvatskoj, ali ne znam još sve detalje, rekao je Manuelov otac, rukometni trener Davorin Štrlek. Par je zajedno već četiri godine
Vidi originalni članak

Zagrepčanin je prošli tjedan završio sa sudjelovanjem na svjetskom prvenstvu nakon što mu je protivnički igrač pao na ruku. Ide na operaciju, a oporavak će trajati šest do sedam tjedana. Manuel Štrlek (24) morat će se vratiti i u Poljsku  gdje je potpisao ugovor s poljskim klubom Vive Targi Kielce. S njim će ići i dvije godine starija zagrebačka defektologinja Ina Galić. Par je u vezi četiri godine, a kako piše časopis Story, vjenčat će se ove godine u srpnju. 

- Vjenčanje će najvjerojatnije biti u Hrvatskoj, ali ne znam još sve detalje - rekao je Manuelov otac, rukometni trener Davorin Štrlek. 

Ina i Manuel upoznali su se 2009. godine kad je ona došla u jedan zagrebački kafić po brata s kojim je Manuel trenirao. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mihaela555 01.02.2013.

    Sretno! Nadam se, da vam bude uvijek dobro u vezi, cestitam vam sve naj iz srca, zivota bez tuge a i bi ste bili zajedno u sreci!

  • dubi1953 24.01.2013.

    SRETNO!

  • glas-razuma 24.01.2013.

    Manuel je nećak od nekadašnjeg golmana Ivana Turine.. nije ni čudo da je mali ovako zreo i ok, obzirom da potječe iz takve obitelji... sve najbolje, Manuel! Ugledaj se na ujaka u obiteljskom životu i sve će biti ok!

Komentiraj...
Vidi sve komentare