To je to što me zanima!

Strogi Lothar Matthäus na terenu ne popušta ni klincima

Bivši njemački reprezentativac Lothar Matthäus u Petrčanima djecu uči nogometu. Voli šetati Zadrom jer ga ne traže zajedničko fotografiranje te se zabavlja se s najmilijima
Vidi originalni članak

I ja sam plakao kao dijete kad bih promašio gol, utješio je Lothar Matthäus (55) dječaka kojega je rasplakao promašaj u mrežu na hotelskom igralištu u Petrčanima kraj Zadra. Ondje bivši njemački reprezentativac ljetuje i igra nogomet s 40­-ak djece iz hotela. Na treninzima im ne popušta. Viče da kontroliraju loptu, brže igraju i hvali ih kad naprave dobar potez.

POGLEDATE VIDEO: Buduće nogometne zvijezde pod Lotharevom kopačkom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad postanete nove nogometne zvijezde, moći ćete reći da ste trenirali sa starom zvijezdom ­- rekao je nogometaš klincima prije treninga. Osim zabave s djecom, Lothar rado obilazi okolicu.

- Lani sam s obitelji tu ljetovao, a sad smo se vratili jer nam je bilo lijepo. Sviđa mi se Zadar jer je star i lijep, a ljepota Hrvatske obale nadaleko je poznata. Uživam u tome što se gradom mogu kretati bez da me ljudi gnjave i traže da se zajedno fotografiramo - istaknuo je nogometaš. Zabavlja se s najmilijima i uživa u trenucima kad im se može posvetiti.

- To mi je sad važnije od nogometa­ - kaže nogometaš koji je igrao na pet svjetskih prvenstava. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kamila7 21.07.2016.

    klinci uče od velemajstora,igračina.

  • Slystone 21.07.2016.

    Neka, klinci će tako najbolje naučiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare