To je to što me zanima!

Styles je u vezi s Kendall (18), polusestrom Kim Kardashian

NOVA ROMANSA Iako je nedavno tvrdio da nema curu, pjevač One Directiona s Kendall Jenner, koja se bavi manekenstvom, proveo je noć u hotelskoj sobi
Vidi originalni članak

Njezinu fotografiju ima na zaslonu mobitela, a pretinac mu je pun SMS-ova Kendall Jenner (18). Pjevač Harry Styles (19) nedavno ju je odveo na večeru u restoran u Hollywoodu. Vikend su, nakon ukusna jela, proveli u hotelu Gansevoort u New Yorku, piše Daily Mail

Boravak u SAD-u, gdje je zbog promocije novog albuma benda, pjevač je iskoristio za druženje s članicom obitelji Kardashian-Jenner, poznatom po reality showu. Dok je s manekenkom izlazio iz hotela, okružile su ga obožavateljice. Jedna ga je pokušala poljubiti, a mlađa sestra Kim Kardashian je zbunjeno stajala iza njega. Ipak, popularni Britanac stao je i fotografirao se s dvije napasne obožavateljice.

Par se jedva probio do Harryjeva crnog Range Rovera. Kendall je bila odjevena u jednostavnu vojničku jaknu, bez šminke i s torbom Louis Vuitton preko ramena.

- Strasti vriju između njih. Vidi se da se Harry zainteresirao te namjerava i dalje dolaziti k njoj - rekao je njegov prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Marina1204 12.12.2013.

    Dam se kladit da vas sve po šibice mogu poslat ... no, dobro ... Mala je fizički lijepa, kao osoba, ne bih znala kakva je, ne poznam je. Inače se to tako prosuđuje maleni moji. Upoznaš nekoga, pa procjeniš ... A Harry, također fizički i više nego lijep, šarmantan mali, sa stilom :D Gledala sam par interviewa i mogu reći da mi se "kroz njegove" riječi dopao kao osoba. Njih dvoje ? Neće dugo.

  • mad_0 09.12.2013.

    Namješteni par. Prošle godine je bio sa onom Taylor da bi oboje promovirali albume,sad ponovo on promovira album,a ona show svojih sestara kojem opada gledanost. Čista logika :)

  • Rebell 09.12.2013.

    Ma sto ste napali odmah?Sto im fali,mladi su,slatki..Cemu takvi komentari?Zar jedva cekate neki clanak kako bi popljuvali?Uopce nisu ruzni,mali je simpatican,netko je rekao da je to novi Mick Jagger(vjerojatno zbog toga sto je pozeljan curicama,kao sto je i on bio u mladim danima).Ona cija god da je kcer,nije ruzna.Ne kazem da je neka ubojita ljepota,ali je daleko od ovih ruznih epiteta koje pripisujete.Zar vi niste ili niste bili mladi?Zao mi je kad otvorim ovako nebitan clanak i vidim ovoliko oholih komentara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare