To je to što me zanima!

Suba, Čarli i Mandžo pozirali: Jeste li vi igrači ili manekeni?

Bivši hrvatski reprezentativci Vedran Ćorluka, Danijel Subašić i Mario Mandžukić iz nogometnih dresova uvukli su se u crna odijela i zaludjeli obožavateljice na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Tri bivša nogometna reprezentativca Vedran Ćorluka (32), Danijel Subašić (34) i Mario Mandžukić (32) večeras su primili državno odlikovanje 'Red kneza Branimira' koje im je uručila predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović (50).

Odlikovanje 'Redom kneza Branimira' s ogrlicom nalazi se na šestom mjestu po važnosti slijedu hrvatskih odlikovanja i dodjeljuje se onima za osobite zasluge stečene promicanjem međunarodnog položaja i ugleda Republike Hrvatske. Upravo su to bivši reprezentativci napravili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. gdje su osvojili srebrnu medalju. 

U crnim odijelima tri nogometaša pozirala su ispred kamera, a trenutak odlikovanja podijelili s pratiteljima na društvenoj mreži. 

- Ponosan sam što sam dio ove sjajne ekipe - napisao je Mandžukić u svojoj objavi. No, čini se kako ženska strana obožavateljica nije mogla odoljeti izgledu zgodnih nogometaša. 

- Auuu koji komadi. Jeste vi igrači ili manekeni? - samo su neki od komentara ispod fotografija. 

Komentari nisu nedostajali i za izbornika reprezentacije Zlatka Dalića (52) koji je odlikovan je 'Redom kneza Trpimira' za izniman doprinos neovisnosti i međunarodnom ugledu Lijepe naše. 

- Kako lijep par - napisala je oduševljena obožavateljica. 

NEMOJTE DATI DA VAS UNIŠTE: Ove osobine otkrivaju svaku toksičnu osobu u vašem životu

Idi na 24sata

Komentari 22

  • iza ekrana 17.11.2018.

    Ne znam tko je ovdje glavni na slikama, u svakom slučaju, bravo dečki.

  • Boki8 14.11.2018.

    Njima je po 33-34 godine a izgledaju kao 42-43

  • It's kišing 14.11.2018.

    U crnim odijelima...a Mandžo i Ćorluka u sivim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare