To je to što me zanima!

Sud je napokon dopustio Madonni da posvoji Mercy

Vrhovni sud u Malaviju poništio je odluku nižeg suda i dopustio Madonni (50) da, nakon Davida Bande, usvoji i drugo dijete iz te zemlje
Vidi originalni članak

Vrhovni sud u Malaviju poništio je odluku nižeg suda i dopustio Madonni (50) da usvoji i drugo dijete iz te zemlje. Sudac Lovemore Munlo kazao je kako je Madonna pokazala velik interes da pomogne siročadi u Malaviju. Također, kazao je i kako je očito da će Mercy James imati bolji život s pjevačicom nego da ostane u sirotištu. Odluku nižeg suda da odbije Madonnin zahtjev za usvajanje, samo zato što ona nije živjela u Malaviju barem godinu i pol, nazvao je pogrešnom. Madonna je u Malaviju već usvojila dječaka Davida Bandu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • teaa 12.06.2009.

    nije istina Selena, djevojčici je mama umrla a tata ju je ostavio prije neg se rodila i pojavio se tek kad je madonna došla posvojiti! proguglaj malo, već se o tome puno pisalo! pa ne može posvojiti cijelo sirotište, a svi oni doniraju novce, sigurno je bolji život u bitelji nego u sirotištu neke jadne zemlje BEZ BUDUĆNOSTI!

  • missy01 12.06.2009.

    SelenaS, slažem se!

  • suncica08 12.06.2009.

    Ok ta curica će vjerovano biti sretnija kod nje nego da je tamo ostala,imat će svaki dan za jest i dobit će priliku za dobro školovanje,što ona tamo djeca neće.Ali nemojmo se zavaravat da će to djete dobiti od Madonne majčnsku ljubav,curica će dobit dadilju koja će biti s njm po cjele dane,a Madonu će viđat sam kad se bude trebalo slikat,smješkat i glumit sretnu obitelj!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare