To je to što me zanima!

Sud pustio seks R Kellyja i curice koja po njemu mokri

Pjevač R Kelly (41) poznat je po pedofilskim sklonostima. 1994. godine oženio je pjevačicu Aaliyah koja je tada imala samo 15 godina
Vidi originalni članak

R Kelly (41), šest godina čekao je početak suđenja u kojem ga se sumnjiči za seks s djetetom. Snimka seksa R Kellyja i tada 13- godišnje djevojčice anonimno je dospjela u redakciju Chicago - Sun Timesa. Na snimci se vidi kako muškarac djevojčici daje novac nakon čega slijedi dvadeset minuta nasilnog seksa u kojem ona ispunjava sve njegove želje, a u nekoliko navrata po njemu se i pomokrila. Kelly je na sudu izjavio kako na snimci nije on jer muškarac na leđima nema tetovažu koju on ima.
Djevojčica koja danas ima 23 godine i kćer je jednog od Kellyjevih glazbenih suradnika također je opovrgnula navode da je ona curica sa snimke ističući da je riječ o velikoj podvali. Tužiteljstvo sumnja da je Kelly platio djevojci da protiv njega nikad ne svjedoči. Ova optužba nije ništa novo za poznatog pjevača koji je 1994. godine oženio tada 15-godišnju pjevačicu Aaliyah koja je 2001. godine poginula u avionskoj nesreći na Bahamima.
Osim toga Kelly je do sada bio optužen za čak 14 slučajeva pedofilije. Proglasi li ga porota krivim u ovom slučaju mogao bi dobiti do 15 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • iAvrilFan1 03.11.2012.

    R.I.P. Aaliyah <3

  • dalcom 22.05.2008.

    bravo za admina ,gdje je sloboda govora???ovo je sranje ako nesmiješ iznjet svoje mišljenje

  • dalcom 22.05.2008.

    justicia i vi koji ih branite,pitam vas dal ste ikad nesto dobro ćuli za crnce?u africi vlastitu djecu šalju da ratuju,dal je ikad koji crnac objavio neki pronalazak važan za ćovjećanstvo?nije ,poznati su samo po kriminalu,ubojstvima,dilanju droga,a i znanstveno je dokazano da imaju manji kvocjent inteligencije od drugih rasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare