To je to što me zanima!

Sud zabranio prilazak ženi koja je opsjedala DiCapria

Glumac je izjavio da se bojao za svoju sigurnost jer mu je Livia slala mailove, pisma, pokušala ga posjetiti kod kuće te tvrdila da je on njen suprug...
Vidi originalni članak

Sud u Los Angelesu odredio je zabranu prilaska glumcu Leonardu DiCapriu i njegovom posjedu (35), Liviji Bistriceanu (41) ženi koja je tvrdila je njegova supruga i da je on otac njezinog sina Jesusa. Glumac je izjavio da se bojao za svoju sigurnost jer mu je Livia slala mailove, pisma u kojima je izražavala svoje nerazumne osjećaje, zvala ga i pokušala ga posjetiti u njegovom domu.
- Želiš li biti otac malenom Isusu? Objasnila sam ti kako ne mogu biti s nekim virtualno. Isus treba pravog oca, ne može živjeti ovako - pročitao je jedno od njezinih pisama Leonardov odvjetnik.
Rumunjka koja živi s roditeljima u malom apartamanu u Chicagu glumcu je rekla da će zajedno živjeti nakon smrti u Božjem kraljevstvu.
- Ona nije baš svoja u glavi. Uvijek je na internetu. Više je na internetu nego što priča s nama - rekao je njezin otac. Prema sudskim dokumentima Bistriceanu je putovala u Los Angeles ovog ljeta, na događaj koji je posjetio i glumac u lipnju, a posjetila je i njegov dom dva tjedna kasnije. Spriječili su je čuvari nakon čega je završila na policiji koja ju je odvela u bolnicu, a tamo se prema riječima njenog oca još uvijek nalazi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jellle 28.08.2010.

    a luđakinje :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare