To je to što me zanima!

Sudbine 'Beverly Hills' para: Perry je umro, Doherty ima rak

Glumac je bolovao i od raka debelog crijeva, što je saznao na rutinskom pregledu. Upravo zbog njegove iznenadne smrti, Shannen nije htjela ranije otkrivati da joj bolest vratila...
Vidi originalni članak

Glumica Shannen Doherty (48) iznenadila je javnost priznanjem kako joj se vratio rak dojke, koji joj je dijagnosticiran 2015. Zvijezda 'Beverly Hillsa' se posljednjih godinu dana iznova bori s opakom bolešću. Prošla je mnogobrojne kemoterapije i morala je odstraniti dojke. 

Ona nije jedina glumica iz popularne serije koju je zadesila tragična sudbina. Njezin televizijski dečko, Luke Perry, preminuo je u ožujku prošle godine od posljedica moždanog udara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumca su bolničari prenijeli iz njegovog doma u Los Angelesu u bolnicu, gdje su se liječnici borili za njegov život i nadali se kako će se mozak oporaviti od traume...

Inače, Luke je bolovao od raka debelog crijeva. U jednom intervjuu se prisjetio kako je 2015. na rutinskom pregledu saznao da je bolestan. 

SHANNEN DOHERTY Zvijezda Beverly Hillsa: Vratio mi se rak, u četvrtom je stadiju

Pristao je na operaciju koja mu je tada spasila život, a javnosti je kasnije naglašavao kolika je važnost preventivnih pregleda. Upravo zbog njegove iznenadne smrti, Shannen nije htjela ranije otkrivati da joj bolest vratila.

- Bilo je jako čudno jer je meni dijagnosticiran rak i onda netko tebi blizak, tko se činio sasvim zdrav, umre. Bilo je šokantno - rekla je Doherty, koja sudjeluje u rebootu kako bi odala počast svom televizijskom dečku.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ella1234xD 05.02.2020.

    Svi smo gledali ovu seriju tada ..

  • Cito 05.02.2020.

    Tuzno jako,kao klinci gledali smo ih redovito,.Nezaboravna vremena prijatelja,druzenja i dobrih serija☺️

  • hazari 04.02.2020.

    Pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare