To je to što me zanima!

Sunčica Lalić uči engleski i francuski sina Ariena (1,5)

Bivša manekenka, a danas poduzetnica i suprug Dragan Jurilj (37) dadilju smatraju prijateljicom i članom obitelji. Ona joj sina uči francuski
Vidi originalni članak

Mi puno putujemo pa mi je važno da dijete uči strane jezike. S obzirom na naš stil života, Arien od rođenja uči engleski i francuski. Kako ja imam kanadsko državljanstvo i odlično govorim engleski, ja ga poučavam engleski, a francuski ga uči dadilja, kaže bivša manekenka, a danas poduzetnica, Sunčica Lalić (32). Dadilju Sunčica i suprug Dragan Jurilj (37) smatraju prijateljicom i članom obitelji. Prije rođenja sina Ariena (1,5) Sunčica je govorila da traži dadilju kojoj će krajnje vjerovati. Nakon što je rodila, pomagala joj je medicinska sestra. Ariena je rodila u bečkoj privatnoj klinici Dubling, gdje su pohranili djetetove matične stanice. Sina zasad ne žele izlagati javnosti.
- On je naše zlato i uglavnom putuje s nama, ali ne želimo da ga se fotografira - kaže Sunčica. S Draganom, nekašnjim tae-kwon-do majstorom, u vezi je osam godina. Imaju i mačku Princezu koja je jako osjetljiva.

IMAJU TVRTKU ZA TURISTIČKE PROJEKTE
Sunčica i Dragan vlasnici su tvrtke Adriatic Coast Development. Bave se razvojem turističkih projekata na Jadranu. “Dosad smo u našim projektima u Hrvatsku doveli više od 300 milijuna eura investicija”, rekao je Dragan Jurilj.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • sprinterica 12.06.2009.

    meni i dalje nije jasno čime se oni bave osim blebetanjem gluposti po novinama

  • jasy 12.06.2009.

    djete kad se rodi konstantno moze da uci 5 jezika ,kako su ovi glupi ai ona ako tecno govori engleski sta ga ima ucit a hrvatski ni ne spominju ..glupaci!

  • ASSHR 12.06.2009.

    nema skole za ovakve debile... je...e mi se za suncicu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare