To je to što me zanima!

Super Bowl okupio slavne: Stigli J. Lo i Ben, Kanye s djecom, Ellen, Rebel Wilson...

Najpoznatije poluvrijeme na svijetu, 15 minuta Super Bowlove stanke rezervirano je svake godine za najveće zvijezde, kako na pozornici, tako i u gledalištu
Vidi originalni članak

Američki Super Bowl jedan je od najgledanijih sportskih događaja na svijetu, a 'half time show' najpoznatije je poluvrijeme na svijetu koje okuplja najveće glazbene zvijezde. Ove je godine rap i hip-hop scena vodila show, a na pozornici su zajedno nastupali Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Mary J. Blige te 50 Cent kao gost iznenađenja. Osim slavnih na pozornici, poznatih lica gledalište je bilo prepuno. 

U publici su bili Justin Bieber (27) i Hailey (25) s dobrom prijateljicom Kendall Jenner, a njezini nećaci North (8) i Saint West (6) sjedili su na drugom mjestu s tatom Kanyeom (44) i Tygom (32), bivšim dečkom Kylie Jenner (24). 

Kanye je u svom uobičajenom stilu preko lica imao crnu masku, što ga nije ometalo u gledanju utakmice. 

Jennifer Lopez (52) i Ben Affleck (49) rasplesali su se na tribinama, a J. Lo je na svom Instagramu podijelila video od njezinog Super Bowl nastupa iz 2020.

Princ Harry (37) je u društvu rođakinje princeze Eugenie (31) opušteno gledao utakmicu i show, a Meghan Markle (40) ovoga puta nije bila s njim.

Poznata voditeljica Ellen DeGeneres (64) uživala je u showu sa suprugom Portiom de Rossi (49).

Glumica i komičarka Rebel Wilson (41) također je prisustvovala utakmici, a u dresu je uz sebe imala i loptu.

Utakmicu je otvorio glumac Dwayne The Rock Johnson (49) kratkim govorom, u kojem je motivirao igrače i gledatelje na što bolju atmosferu. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Briselski Masonkovic 14.02.2022.

    Nevjerojatno! Čitam taj članak do kraja i nigdje ne piše rezultat utakmice! Tko je osvojio "Super bowl"! Fučka mi se za masone i sotoniste!

  • daj korisničko ime 14.02.2022.

    Jakove izdrži!  

  • oo7papaja 14.02.2022.

    Nikog živog tu ne znam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare