To je to što me zanima!

Super Silva: Moja djevojka je dominantna i u krevetu

Silva i Marija više ne skrivaju svoju ljubav koju su započeli dok se pjevačica oporavljala u bolnici. Objema djevojkama ovo je prva lezbijska veza
Vidi originalni članak

Silva Mišanović (28) je već nekoliko mjeseci u sretnoj vezi s nepoznatom djevojkom koju znamo samo kao Marija. Nedavno je pjevačica otkrila i neke privatne detalje njihove veze te kaže kako je dosad uvijek bila ona ta koja je dominantnija u vezi, ali sada je drukčija situacija jer Marija dominira psihički i fizički. Točnije, Marija dominira i u krevetu. Objema djevojkama je ovo prva lezbijska veza, ali su uvjerene kako će potrajati. Silvina djevojka navodno živi sa svojom majkom koja zna za seksualnu orijentaciju svoje kćeri, ali joj to ne smeta. Silva i Marija nisu mnnogo razgovarale o svojoj zajedničkoj budućnosti, samo su napomenule kako vjeruju jedna u drugu i kako mogu pobijediti sve nedaće.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • perman111 23.06.2008.

    Gledajte ovaj članak... prema njemu, kako se meni čini, ova može njoj dominirat u krevetu u mijenjanju pelena.... Silvija Mišanović završila je u splitskoj bolnici nakon što je kolabirala, dijagnosticirali su joj PTSP. Pala je u depresiju i \'Red Carpetu\' poslala je SMS u kojem je napisala kako ju je Antionio Marušić ostavio i da ona odustaje od glazbene karijere te da joj je to bio samo san. U poslanom SMS-u, između ostalog, piše: - Dolazi me tata vidjeti, a Antonio je nestao u vidu magle kad je shvatio da nema seksa i da doslovno imam problema. Nosim pelene, imam neurološke probleme zbog kičme, zdjelica mi je na tri mjesta slomljena, kao i križna i pubična kost. Ostalo je traga. Prsa su mi zgnječena i sva rebra slomljena, pa koljena, pa teški potres mozga, pa i PTSP koji mi je odmah dijagnosticiran, ali ja šutim i glumim heroja jer što ću?

  • me myself and i 23.06.2008.

    da nije jadno bilo bi smesno,daj silva skapiraj vise da si ruzna,ne pevas dobro nisi interesantna ni po cemu i makni se vise mesto da se sramotis ovakvim izjavama,stvarno si bedna i suvise.kome je stalo da zna sta se desava u krevetu dve ruzne,neatraktive wannabe lezbe koje to zpravo nisu nego ih nijedan musko ne zeli?fuj..

  • SkullCrusher 23.06.2008.

    Ajde ljudi!!!Idemo skupiti Super Silvi love da nemora raditi budalu od sebe po novinama radi publiciteta.Prije je bilo tuzno sad je postalo zalosno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare