To je to što me zanima!

Super Silva na psihijatriji zbog ovisnosti o tabletama

Mlada pjevačica na psihijatriju je došla kako bi se izlječila od ovisnosti o tabletama protiv bolova. Osim tableta tijelo je dovela do ruba anoreksije
Vidi originalni članak

Super Silva (28) nakon prekida s djevojkom Željkom prijavila se na kliniku za psihijatriju u splitskom KBC-u. Mlada pjevačica na psihijatriju je došla kako bi se izlječila od ovisnosti o tabletama protiv bolova. Silva bez koktela tableta (lorsilan, sanval, voltaren i cerson) nije mogla, a onda je po cijeli dan zbog njih bila ošamućena. Na tablete se navukla tijekom terapije nakon prometne nesreće u kojoj je teško ozlijedila kralježnicu.
Osim tableta, Silva je svoje tijelo dovela do ruba anoreksije. Sada ima samo 43 kilograma. Nedavno se pomirila s ocem Božom koji s njom nije kontaktirao dok je ona bila u vezi sa Željkom. Djevojke su nedavno prekinule svoju vezu. Željka je potom napustila njihov zajednički dom, a Silva je odlučila otići na liječenje. U bolnici će sigurno ostati narednih mjesec dana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bigblue 10.09.2008.

    pored clanaka o dinu, sve ovo ostalo djeluje tako nebitno...koga uopce briga di ce, s kim ce i protiv koga ce ova osoba?!

  • maja72maja 10.09.2008.

    no napokon je shvatila da mora na psihijatriju alelujaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare