To je to što me zanima!

Super Silva polako počela vježbati i učiti hodati

Mjesec dana nakon nesreće menadžer Mario Cindori još joj nije vratio novac od koncerta i ključeve stana, a on je i skrivio nesreću
Vidi originalni članak

Očekuju me četiri mjeseca mukotrpne terapije u Stubičkim toplicama da ponovno stanem na noge. Jučer sam počela vježbati. Još ne mogu ustati iz kreveta bez pomoći sestara i bez pojasa za kičmu, kaže Silvija Mišanović (28), poznatija kao Super Silva. Osim za zdravlje, pjevačica je zabrinuta i za osobne stvari i novac koji su ostali u automobilu nakon nesreće prije mjesec dana. Menadžer Mario Cindori, koji je skrivio nesreću u kojoj je stradala, više joj se ni ne javlja.
- Lagao mi je da ne može do mojih stvari jer su u policiji. Nije mi vratio ni dokumente ni novac od koncerta koji je bio u torbi, a tamo su bili i ključevi mog stana. Prijavila sam ga policiji i uzela odvjetnicu Doris Koštu jer je sve to previše sumnjivo. Cindori mi je donio tek 2000 kuna i mobitel. Tvrdi da je to našao na livadi jer je ispalo iz auta, a ja znam da laže - uvjerena je Silva.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • entoni 10.11.2007.

    Samo naprijed Silva ne daj se najgore je iza tebe,sljedi lječničke savjete i svoje planove! Puno sreće i brz oporavak !!!!!

  • mats1 09.11.2007.

    treba osnovat zakladu da joj se skupi za ozdravljenje,jadna nema niš a budala se okoristila

Komentiraj...
Vidi sve komentare