To je to što me zanima!

Super Silva snimila spot za svoju novu pjesmu PTSP

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Silvija Mišanović (28) pokušava reaktivirati svoju glazbenu karijeru nakon boravka u bolnici. PTSP je prva pjesma koju je snimila poslije nesreće
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 14

  • vrba_7 06.04.2009.

    Vece sr.nje od pjesme nisam vidio od simone :D

  • fax 06.04.2009.

    uzme sample od Lil Jona - tj njegovo dosadno deranje ko i onaj ante keš kreten šta je radio za onu blesavu simonu - u pozadini se cuje od Fiftija flow, katastrofa a beat ako cemo o njemui- kao da ga je radio neki blesan \'producent\' koji je skinuo neki programčić s neta i nabacao gluposti.... cak mislim da ce i radio stanice skuziti da je ovo precudna, prejadana tj nikakva \'stvar\' nulte produkcije i glasa..

  • dr pierre 06.04.2009.

    tako je to kad se svoja \"karijera\" promišlja s \"menadžericom\" koja i sama jadna ima veliku zbrku u glavi i koja boluje od infantilne pohlepe da bude u centru pažnje, makar i rugalačke, i koja se bori sa svojom dugogodišnjom kastracijskom tjeskobom. žalim silvu i njezine \"umjetničke\" uratke koji izazivaju samilost , svu tu \"uzvišenu\" glazbu i poetiku kojoj se podsmjehuju i najneviniji. ipak, uzmemo li silvijinu priču kao kakvu simboličku dramu, onda pljesak FALUSNOM TRIJUMFU \"njezine menadžerice\", koja, barem dok je \"akcije\" i ovog bizarnog \"spektakla\", neće povazdan imati turobnih misli o tomu da bi i ona rado imala ono što imaju dječaci. stoga podržimo , molim vas, \"menadžericu\" brunu matijaš, nositeljicu nade, iscjeliteljicu trauma, zaštitnicu stvarnosti, skrivačicu istine, popravljačicu identiteta, čistačicu duše. Jadna moja silvo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare