To je to što me zanima!

Supertalent: Ove sezone rade frizure, a čak i ukrašavaju torte

Nina kaže da da su se članovi žirija karakterno promijenili i da je Dubravko postao blaži, a ona stroža. Za Enisa je rekla da je postao još emotivniji nego ranije
Vidi originalni članak

Nakon Osijeka, audicija za Supertalent bila je u Zagrebu. Prijavilo se oko 200 natjecatelja.

- Ove godine ima više plavokosih kandidata. Svaka sezonia nosi nešto svoje. Ovogodišnji show će biti opušteniji - rekao je član žirija Enis Bešlagić. Nina Badrić dodala je da su im se karakteri promijenili.

- Dubravko Merlić postao je blaži, ja sam strožija, a Enis emotivniji. Sve je otišlo k vragu - rekla je Nina. Žiri je ocjenjivao pjevače, svirače, pantomimičare, plesače. Jedna djevojka ukrašavala je tortu, a jedna slagala frizuru.

I ove su sezone voditelji Rene Bitorajac i Igor Mešin.

- Ima stvarno katastrofalnih natjecatelja, ima i onih dobrih. Svega se nagledamo. Svima je zajedničko to što imaju veliku želju doći do finala - rekao je Igor Mešin.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MuraMS 31.07.2011.

    Žiri je pravi trojac,mirno i lijepo komentiraju natjecatelje.Toni iz HTZ RTL bi si morao pogledati kak se to radi, a ne kak on vrijeđa natjecatelje..Bravo za trojac iz NOVE-TV,pravi profecionalci.

  • 17.07.2011.

    najdraze mi je gledat audicije,od super talenta i htz-a kasnije nemam volje pogledat.....merlica sam neki dan vidjela u tramvaju,ajme koliko je stariji u zivo....

  • tinachhh 17.07.2011.

    meni je baš nina simpatična.. a taj koncept emisije mi je jadan, jer se većinom prijavljuju pjevači pa mi je ko hateze.. u biti, gledam jedino nekad isključivo audicije ostalo mi je bezveze..

Komentiraj...
Vidi sve komentare