To je to što me zanima!

'Supertalent' po prvi put finale i polufinale neće emitirati uživo, a Frano Ridjan ostaje voditelj

Polufinalne emisije će biti snimljene unaprijed, zbog sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, a Frano Ridjan i Igor Mešin voditeljski su dvojac koji će nam otkriti pobjednika osme sezone showa, potvrdili su s Nove TV
Vidi originalni članak

Franjo Ridjan vodit će do kraja ovu sezonu showa 'Supertalent', potvrdili su za 24sata s Nove TV. Kontaktirali smo ih nakon što su započela sve glasnija šuškanja da bi trebao prijeći na konkurentsku televiziju, a s Nove napominju da će na vrijeme sve iskomunicirati ako dođe do kakvih promjena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dakle, Ridjan i Igor Mešin voditeljski su dvojac koji će nam otkriti pobjednika osme sezone showa. Ove godine Nova TV uvodi i jednu novinu - ovo je prvi put da se polufinalne i finalna emisija 'Supertalenta' neće emitirati izravno iz zagrebačkog studija Jadran filma. Polufinalne emisije će biti snimljene unaprijed, zbog sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.

- U doba pandemije koronavirusa naš je svakodnevni život promijenjen, a promjene su se odrazile i na produciranje showa. Novoj TV na prvom je mjestu zdravlje svih sudionika Supertalenta, stoga su promjene uvedene i u načinu snimanja emisije - rekli su nam s Nove TV pa dodali: 

ŽIVOTNA PRIČA UKRAJINKE Anastasiia iz 'Supertalenta' za 24sata otkrila: U cirkusu sam se zaljubila, kupila sam stan i auto

- Ovogodišnje polufinalne epizode Supertalenta bit će snimljene unaprijed (live-to-tape) kako bi se nesmetano odvijali svi procesi i radnje vezani uz sprečavanje širenja zaraze koronavirusom te kako bi produkcija u slučaju zaraze ili samoizolacije kandidata mogla na vrijeme organizirati snimanja. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • MatijaKezele 18.11.2021.

    hvala bogu, ljudi nemaju ukusa pa bolje da i ne glasaju

  • arso 18.11.2021.

    Iritantan do boli

  • joža prvi 18.11.2021.

    Najlošiji voditelj kojeg sam vidio na tv-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare