To je to što me zanima!

Supertalent: Znali smo se i zaljubiti plešući zajedno

Unit-X vježbaju koreografije u atomskom skloništu gdje se inače igraju djeca. Neki od članova toliko su uvježbani da i sude na plesnim natjecanjima
Vidi originalni članak

Splitski Unit X prvi su plesači koji su se plasirali u finale “Supertalenta”. Tri djevojke i sedam mladića od 16 do 28 godina plešu već pet godina. Višegodišnji su državni prvaci u hip-hopu i break danceu. Među plesačima ima studenata, srednjoškolaca, servisera računala i profesora kineziologije.
- Dobri smo prijatelji, a među nekim članovima bilo je i ljubavi - kaže osnivač plesne skupine Marko Sajc-Budija.
Unit-X su: Ivan (24), Duje (25), Marko (24), Vedrana (28), Tina (25), Deni (24), Katarina (23), Gianluca (18), Jan (16) i Domagoj (16). Toliko su uvježbani da već i sude na natjecanjima.
- Plesom sam se počeo baviti s 13 godina, a tada nije bilo lako kao danas na internetu pronaći spotove i informacije. Čekali smo danima na MTV-u breakdance spot ili da nam netko donese videokasetu s natjecanja kako bismo skinuli pokrete - kaže Marko. Plesati vježbaju u atomskom skloništu u splitskim Lokvama.  Sami se financiraju, a ljeti plešu za turiste.

SAMI IZRAĐUJU KOSTIME ZA PLES
Marko miksa muziku na koju plešemo, Ivan radi video, neki članovi rade internet-stranicu, a ja sam tu za šminku i kostime, objasnila je plesačica Kaja-Katarina Botica (23).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • plava mala 15.11.2009.

    bravoooooooooooo

  • malaplava1001 15.11.2009.

    najbolji!!!!!

  • LUKACRI 15.11.2009.

    Svaka im čast,odlicni su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare