To je to što me zanima!

J.Lo se hvali bicepsima: Nakon koncerata vodi djecu u školu...

Kad sam započela ono putovanje promislila sam 'o Bože, 15 koncerata u mjesec dana', ali sebi sam dala obećanje da neću nikog iznevjeriti i da ću iz ovog izaći snažnija nego ikad, rekla je J.Lo
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (49) trenutno je na turneji, a odradila je 15 nastupa u mjesec dana. Uz silne koncerte, Jennifer se stigne brinuti i o djeci pa je na Instagramu objavila slike na kojima ih vodi u školu. Na posljednjoj fotografiji na svom profilu na Instagramu je pokazala mišiće i napisala da se osjeća poput superžene.

- Kad sam započela ono putovanje promislila sam 'o Bože, 15 koncerata u mjesec dana', ali sebi sam dala obećanje da neću nikog iznevjeriti i da ću iz ovog izaći snažnija nego ikad. Vježbat ću i biti u formi života. Bilo je trenutaka kad sam bila umorna, ali evo nas sada, ostaje mi samo tri koncerta do kraja. A ja sam toliko emotivna, ali se osjećam snažno, sretno i zahvalno - napisala je pjevačica. 

U TOP FORMI Pokazala je svoju 'breskvicu': Seksi Jennifer zavodi u badiću

Jennifer ima desetogodišnje blizance Maximiliana i Emmu iz braka s pjevačem Marcom Anthonjem (50) s kojim je bila do 2014. godine.

Njen dečko, umirovljeni igrač bejzbola Alex Rodriguez (42), također ima dvoje djece, djevojčice Ellu (10) i Natashu (13). Jennifer i Alex su prošlog mjeseca otputovali s djecom i uživali u kupanju i ostalim ljetnim radostima.

Alex je fasciniran, kako kaže, količinom energije kojom se Lopez može pohvaliti.

- Neki dan je Alex bio s druge strane travnjaka, nešto sam mu odnijela i otrčala nazad. Rekao mi je: ‘Trčiš kao 25-godišnjakinja.’ Nisam usporila tempo, ali kada me tijelo počne boljeti, bit će drugačije - izjavila je pjevačica koja trenira boks i svakodnevno trenira s privatnim trenerom.

VIDI OVO! Suigrači i kolege čestitali Luki: Bravo, zaslužio si ovo

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • PeroTikulić 27.09.2018.

    hvali se ona fotošopom.

  • japanokinez 26.09.2018.

    Umirovljeni ga u mirovini šajba bez groverice.

  • serpentine 26.09.2018.

    sad ce se Bacicka javit kak ona odradi vise koncerata

Komentiraj...
Vidi sve komentare