To je to što me zanima!

Suprug Blanke Vlašić se javio sa SP iz Katra: Nedostaje mi moj Mondo, ali spreman sam za ovo

Nedostaje mi Mondo, ali sam spreman za svoje treće svjetsko prvenstvo - napisao je Ruben uz fotografiju i dodao da je do sada na svjetskim nogometnim prvenstvima bio u Brazilu 2014. i u Rusiji 2018. godine
Vidi originalni članak

Suprug Blanke Vlašić (39), belgijski sportski novinar Ruben van Gucht (35) objavio je fotografiju iz Katra sa svjetskog prvenstva u nogometu gdje se nalazi poslovno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nedostaje mi Mondo, ali sam spreman za svoje treće svjetsko prvenstvo - napisao je Ruben uz fotografiju i dodao da je do sada na svjetskim nogometnim prvenstvima bio u Brazilu 2014. i u Rusiji 2018. godine. 

Blanka i Ruben su svoje prvo dijete, Monda, dočekali prije dva tjedna, točno na Blankin 39. rođendan, 8. studenog. 

Naša bivša atletičarka je u splitskom KBC-u rodila carskim rezom zdravog dječačića, a ubrzo je podijelila i novu obiteljsku fotografiju. 

- Mondo. Rođen na mamin rođendan kao najljepši poklon ikad- napisala je Blanka uz fotografiju na kojoj drži sina u naručju, a tata ga ljubi u čelo.

Inače, Mondo je nadimak najvećeg atletičara današnjice, Armana Monda Duplantisa, svjetskog prvaka i rekordera u skoku s motkom.

NAŠA USPJEŠNA ATLETIČARKA Rušila je rekorde, preskakala nemoguće, a nakon karijere se posvetila obitelji i rodila sina...

Blanka je već ranije rekla kako su za ime odabrali internacionalno ime koje će se lako izgovarati i u Belgiji i u Hrvatskoj. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S MAGIC LEONOM IZ SUPERTALENTA

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mauzer1943 21.11.2022.

    Kak se napalio na fosnu?

  • sohosonja 21.11.2022.

    Grašo broj dva.

  • Bree1977 21.11.2022.

    Jer ja sam skitnica.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare