To je to što me zanima!

Suprug Monike Kravić sa svadbe ide ravno na Euro

Monika Kravić i Mario Mamić vjenčat će se 7. lipnja, a mladoženja će s prijateljima sljedeće jutro krenuti u Beč na Europsko prvenstvo u nogometu
Vidi originalni članak

Novinarka Nove TV Monika Kravić (26) i Mario Mamić (25), sin jedinac dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića, vjenčat će se 7. lipnja. Kako doznajemo, mladoženja namjerava već ujutro nakon svadbe s prijateljima krenuti put Beča na prvu utakmicu naše nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu. Par će najvjerojatnije nakon crkvenog vjenčanja slaviti u zagrebačkom hotelu Westin. Monika se jako trudi sve detalje o svadbi zadržati u tajnosti. Svojim prijateljima zabranila je da otkrivaju išta o tome. Pred oltar će u Valentinovoj vjenčanici vrijednoj 40.000 kuna. Moniki i mladom nogometnome menadžeru ipak se neće ispuniti želja da im goste na svadbi svirkom uveseljava Jole.
- Zvali su me prije nekoliko mjeseci. Nažalost, morao sam odbiti jer sam tog datuma zauzet - rekao je Joško Čagalj Jole.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sanja4 03.05.2008.

    pametna cura. dobro se unovčila. ljubav če doći s vremenom. a ne onaRenat Sopek s onim jadnikom Rusom da joj vozi njen auto i troši njenu lovu.

  • tajnamoja 03.05.2008.

    Kad se bude htjela razvesti, pitanje da li će smjeti.

  • vedran_zgb 03.05.2008.

    stvarno je jadna ak si tak nekaj vec sad dopusta...taj bi vjerojatno da mu zena rodi otiso drugi dan na tekmu...al kad razmislim bolje,vjerojatno ce se vratit odmah nakon tekme al opet...a sto se izgleda tice...i tata i stric mu izgledaju bolje od njega,i to puno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare