To je to što me zanima!

Supruga Aleca Baldwin boji se za njegovo mentalno zdravlje: 'Pokušavam ograničiti PTSP'

'Potreban mu je prostor da se ja brinem o njemu i njegovom mentalnom zdravlju. Pogledate što se događa vojnicima i policajcima kada se ovako nešto dogodi, to je traumatično', rekla je Hilaria
Vidi originalni članak

Supruga Aleca Baldwin (63), Hilaria Baldwin (37) boji se da glumac ne razvije PTSP nakon što je slučajno ubio snimateljicu Halynu Hutchines. 

- Volim te i tu sam - napisala je Hilaria u emotivnoj objavi na Instagramu uz fotografiju isprepletenih ruku nje i supruga.

Ranije u subotu Hilaria je pokazala podršku glumcu dok je stajala uz njega dok je razgovarao s medijima. Bio je to prvi put nakon fatalne nesreće da su Baldwinovi razgovarali s novinarima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hilaria je tada odvezla svoju obitelj u Vermont zbog zabrinutosti za mentalno zdravlje svog supruga, navodi New York Post.

BRINE GA NJEN SIN Baldwin u potresnom videu o tragediji na setu: Ta žena bila je moja prijateljica, bili smo ekipa

- Dovela sam ga ovdje jer moramo oplakivati ​​Halyninu smrt. Alecu se dogodila stvarno traumatična stvar, a ja pokušavam ograničiti PTSP - izjavila je Hilaria.

- Pogledate što se događa vojnicima i policajcima kada se ovako nešto dogodi, to je traumatično. Došli smo samo zbog tišine - dodala je.

Otkrila je da se njezin suprug osjeća 'užasno' i da su 'pokušavali naći mirno mjesto' kako bi se ona mogla pobrinuti za njega.

- Potreban mu je prostor da se ja brinem o njemu i njegovom mentalnom zdravlju - rekla je.

Dan nakon nesreće u kojoj su poginuli Hutchins i ranjen redatelj Joel Souza, Hilaria Baldwin je viđena kako napušta obiteljski dom u Greenwich Villageu.

- Nisam znao kamo idem, samo sam vozila. Samo sam se vozila okolo i okolo sa svojom djecom -  rekla je Baldwin.

Odlučila se za Manchester u Vermontu kako bi pobjegla od medijskog nadzora. Tamo joj se na kraju pridružio i Alec.

NIJE PROMAKNUO PAPARAZZIMA Baldwin šopingirao s obitelji, a nakon tragičnog snimanja je drastično promijenio svoj imidž

Rano u subotu Alec Baldwin je prvi put nakon nesreće razgovarao s medijima. Hilaria je cijelo vrijeme stajala kraj supruga i snimala ono što govori. U nekoliko navrata, kad se pokušala uključiti u razgovor, Baldwin ju je oštro prekinuo.

- Postoje incidenti na setovima, ali ništa ovakvo. Šansa za ovo je jedan naprema trilijun da se dogodi. Produkcija se neće nastaviti - zaključio je potreseni Baldwin koji je zabrinut za sina preminule Halyne.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • neprimjereni 01.11.2021.

    Sve ima svoju cijenu, ubi je žensku i sad kuka, triba je na vrime mislit

  • nap 31.10.2021.

    nije mu lako

  • Klimatski Respirator 31.10.2021.

    Nema gore od supružnikovog PTSP-a. Možda jedino da ga netko ubije pištoljem i prođe nekažnjeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare