To je to što me zanima!

Supruga Charlieja Sheena u bolnici zbog upale pluća

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Upalu je navodno dobila zbog infekcije umnjaka koja se proširila kroz krvotok. Nalazi se u bolnici, a sudac je dopustio da ju Charlie posjećuje tamo
Vidi originalni članak

Nedavno je otkazano sudsko saslušanje na kojem su se trebali pojaviti Brooke Mueller (32) i njen suprug Charlie Sheen (44). Brooke je imala operaciju umnjaka nakon čega je morala mirovati te se nije mogla pojaviti na sudu u Aspenu. Navodno je predugo čekala da joj se upaljeni umnjak izvadi van zbog čega je dobila infekciju koja se proširila kroz krvotok. Liječnici su potvrdili da ima upalu pluća. Ona se trenutačno nalazi u bolnici na antibioticima te joj liječnici pokušavaju sniziti veoma visoku temperaturu. Odvjetnici su zatražili da se saslušanje pomakne za 8. veljače, a u petak se sastaju sa sucem u Aspenu kako bi dogovorili termin. Sudac je ipak sudskim nalogom dopustio da Charlie posjeti Brooke dok je u bolnici. U normalnim okolnostima sud nije dopuštao da do saslušanja budu u kontaktu zbog fizičkog nasilja koje je eskaliralo između para na odmoru u Aspenu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • anchie09 21.01.2010.

    Hvala vam na toliko bitnoj informaciji, joj ne znam što bih da to nisam saznala, ne bih mogla zaspati večeras...mislim stvarno .. :S boli me briga za nju i upalu pluća i umnjaka, što li već..

Komentiraj...
Vidi sve komentare