To je to što me zanima!

Supruga Duje Ćalete-Cara i sin prošetali su Dubrovnikom u kombinacijama od 18.000 kuna

Supruga nogometaša bila je u lepršavoj haljini leopard uzorka uz koju je iskombinirala sandale zebra uzorka. Kao modni detalj odabrala je Balenciaga torbicu za koju je izdvojila više od 16 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Mamino sve, napisala je supruga Duje Ćalete-Cara (25), Adriana (30), u opisu fotografije na kojoj u Dubrovniku pozira sa sinčićem Maurom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U samo jednom danu fotografiju je lajkalo više od 6700 Adrianinih pratitelja, a najviše pažnje privukle su njihove odjevne kombinacije. 

Supruga nogometaša pozirala je u lepršavoj haljini leopard uzorka uz koju je iskombinirala sandale zebra uzorka. Kao modni detalj odabrala je Balenciaga torbicu za koju je izdvojila čak 16.500 kuna, odnosno 2300 dolara. 

Ni sinčić nije puno zaostajao za majkom. U Burberry kompletiću prepoznatljivog uzorka šetao je bos po dubrovačkom Starom gradu. Poznati roditelji za sinov brendirani kompletić dali su oko 1900 kuna.

KAO IZ BAJKE Vjenčanica Adriane Ćalete-Car ukrašena je kristalima, a veo dugačak i do nekoliko metara

Podsjetimo, Adriana i Duje nedavno su u Dubrovniku ponovili bračne zavjete i po drugi put izrekli sudbonosno 'da'. Par se prvi put vjenčao kod matičara, a nakon rođenja sina Maura odlučili su se za ponoviti sve, no ovaj put u crkvi. O Adrianinoj raskošnoj  vjenčanici danima se pričalo.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'TKO MI BOLJE KUHA?': 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Zgubider 19.06.2022.

    Uz takve žene Boris Becker i Mike Tyson, uz stotine miljuna $, završili u zatvoru i bankrotu...

  • malavesela 17.06.2022.

    Navodno joj muž oblaci cijelu familiji , blago njemu..😆😆

  • stjepko1 17.06.2022.

    Muka nam je vise od nogometasa i njihovih zena i djece, razbacivanja novcima. Ima puno vaznijih tema.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare