To je to što me zanima!

Supruga: Nije kriv Roman nego Samanthina luda dob

Emmanuelle Siegner kaže da se njen suprug nikad nije osjećao veći od zakona, a da su za to što je silovao Samanthu krivi droga i luda dob
Vidi originalni članak

Nisam liberalna i ne mislim da je riječ o neozbiljnoj situaciji, ali smatram da je Samantha bila u toj ludoj dobi. Pogledi na drogu i seksualnu slobodu uvelike su se promijenili od tog vremena do danas, izjavila je francuska glumica Emmanuelle Siegner (43). Treća supruga redatelja Romana Polanskog (76) prvi put je javno stala u njegovu obranu.
- Moj se suprug nikad nije smatrao većim od zakona - rekla je Siegner. Redatelja sumnjiče da je 1977. godine u kući Jacka Nicholsona silovao tada 13-godišnju Samanthu Geimer. Polanski je priznao krivnju i prije izricanja presude 1978. pobjegao iz SAD-a. Uhitili su ga u rujnu 2009. u Švicarskoj, gdje je išao po nagradu za životno djelo. Trenutačno se nalazi u kućnom pritvoru i čeka suđenje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • skolic3 23.01.2010.

    koliko sam upućen u stvar ne radi se o klasičnom silovanju nego o dobrovoljnom sexualnom činu ali s maloljetnicom.Znaći nitko nikoga nije prisiljavao na odnos nego je nakon prijave i suđenja to okarakterizirano kao silovanje. Ne ulazim u to što je trinaestogodišnjakinja radila u kući Jacka Nicholsona i kako je tamo uopće dospjela,pijana i drogirana upustila se u odnos s redateljem.To je evidentirano.Ne opravdavam ali ne bih baš ni drvljem i kamenjem.

  • black25 23.01.2010.

    Krasno. Gđa supruga je ko stvorena za naše pavosuđe, vidim da dijele isti mentalni sklop. A po ovome što je izjavila bila bi jedan od istaknutijih sudaca,tj sutkinja, kod nas. (Odmah mi padne na pamet čuveno \"rukovanje\" i slične nebuloze)

  • Malkavian 22.01.2010.

    on nije kriv??? pa jel ta žena pukla? On je inače odrastao muškarac koji bi trebao znati razliku između djeteta i odrasle žene. Jer netko tko ima 13 godina je maloljetno dijete, a on ima 76 godina, znači da je sigurno znao da sex sa maloljetnim djetetom je silovanje. Bez obzira jel mala pristala ili ne. @plavuša..potpisujem. Svaka ti je na mjestu. @slavko - takvu sudbinu trebaju doživjet svi silovatelji i pedofili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare