To je to što me zanima!

Supruga oskarovca Tanovića podijelila fotku sina Orhana: 'Prepoznajem obitelj i prijatelje'

Na fotografiji koju je objavila ponosna majka, sin Orhan leži u bolničkom krevetu i smije se. U komentarima ispod objave javili su se brojni pratitelji koje je usrećila vijest o Orhanovom oporavku
Vidi originalni članak

Supruga bosanskohercegovačkog redatelja i dobitnika Oscara Danisa Tanovića, Maelys de Rudder, na Instagram profilu objavila je fotografiju sina Orhana iz bolnice nakon što ga je prošli mjesec u naselju Drvenija u Sarajevu udario auto. Naime, na Orhana je automobilom marke Porsche naletio bivši natjecatelj reality showa 'Parovi', Benjamin Spahović i teško ga ozlijedio. 

- Živ sam i nasmijan! Prepoznajem obitelj i prijatelje. Ponovo učim tako puno stvari, među kojima su hodanje, pričanje i zezanje s ocem. Znam da to mogu i moj otac je sa mnom 24 sata dnevno kako bi bio siguran da dobivam svu potrebnu njegu. Doktori i medicinsko osoblje također rade sve što je u njihovoj moći kako bi mi pomogli da se vratim na noge. Nesreća i nije baš bila zabavna, ali imao sam veliku sreću i uskoro ću imati puno toga za podijeliti s drugima. Hvala svima što ste uz mene na bilo kakav način. Volim vas! Orhan - napisala je supruga oskarovca u sinovo ime. 

TEŠKI TRENUCI Bivši sudionik srpskog realityja Porscheom udario maloljetnog sina oskarovca Danisa Tanovića

Na fotografiji koju je objavila ponosna majka, sin Orhan leži u bolničkom krevetu i smije se. 

U komentarima ispod objave javili su se brojni pratitelji koje je usrećila vijest o Orhanovom oporavku. 

- Prekrasne vijesti! Šaljemo vam ljubav i podršku iz Seattlea; Brz oporavak care; Srce drago - pisali su ispod fotografije.

Podsjetimo, Orhan je sredinom veljače sudjelovao u prometnoj nesreći kada je na njega automobilom naletio bivši natjecatelj srpskog reality showa i  nanio mu teške tjelesne ozlijede. Oskarovac Tanović je nakon nekog vremena potvrdio da se radi o njegovom sinu, a od tog trenutka obavještava javnost o mladićevom stanju putem društvenih mreža.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare