To je to što me zanima!

Supruga potamnila kosu: Hef s brinetom nije bio čak od 1976.

Otkako je zavodnik Hugh prekinuo s Barbi Benton u vezama je bio samo s plavušama. Supruga Crystal hvali se s novom frizurom, no on nije oduševljen
Vidi originalni članak

Iako su ombre pramenovi bili veliki hit protekle dvije godine, čini se da Hugh Hefner (87) nije oduševljen promjenom na koju se odlučila njegova supruga. Crystal Harris (27) na društvenim  mrežama objavila je fotografiju svoje nove frizure. Nakon što je godinama bila plavuša, potamnila je kosu. 

- Hvala svima na pozitivnim komentarima. Znala sam da ćete mi iskreno reći što mislite. Sad u to što govorite uvjerite i Hugha - napisala je Crystal te time dala do znanja da se svom suprugu više sviđala kao plavuša.  

Zavodnik Hugh s brinetom nije bio od veze s djevojkom Barbi Benton. Par je zajedno bio od 1969. do 1976. godine. 

- Otkad sam s Barbi okončao vezu, sve moje djevojke bile su plavuše - prisjetio se u jednom intervjuu vlasnik Playboya. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 12.01.2014.

    ne govorim za hefnericu, nego općenito. u modi su ombre pramenovi i sad svaka tuka oće bit u trendu i napravit ih. bez obzira kako joj stoje. isto ka šta su dosad peglanjem uništavale kosu. osobno se nikad ne volim utapat u masi. nikad nisam peglala kosu, dapače kovrčala sam je, ombre pramenove neću stavit jer ih ima svaka kokoš. osim toga, prezadovoljna sam ovom bakrenom, ali i s njom treba bit dosta oprezan. vidim x žena kojiima kosa ima boju karote.

  • _l_ 12.01.2014.

    i ja bi bio "zavodnik" da imam tolko love

  • SWEET CHILD 11.01.2014.

    Odmah bi joj razvod uručio..! :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare