To je to što me zanima!

Stigla prinova: Supruga Željka Joksimovića rodila je dječaka

Danas u 18:13 sati naš sin Kosta udahnuo je život punim plućima. Sretan sam što sliči na moju ljubav, Željko Joksimović je o rođenju sina obavijestio na Twitteru
Vidi originalni članak

Jovana Joksimović svoje prvo dijete rodila je u četvrtak navečer. Sa srpskim pjevačem Željkom Joksimovićem dobila je sina kojeg su nazvali Kosta. Slavni tata sretnu vijest sa svojim je obožavateljima podijelio na Twitteru. 

- Danas u 18:13 sati naš sin Kosta udahnuo je život punim plućima. Sretan sam što sliči na moju ljubav - napisao je pjevač na društvenoj mreži. Majka i beba su dobro. 

Jovana i Željko svoju četverogodišnju vezu okrunili su brakom 2012.  godine u jednom od luksuznih hotela na indijskom otočju. Nisu imali kumove, ali Jovana je imala vjenčanicu. 

Željko i Jovana upoznali su se 2008. kad su vodili Euroviziju u Beogradu. Tada su oboje bili u vezama. Isprva se nisu podnosili, no kad su shvatili da se vole ostavili su tadašnje partnere i započeli vezu. Joksimović iz prvog braka ima 18-godišnju kćer Minu. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • bokiiis 11.04.2014.

    Procitaj Bibliju, Krscanine! Nemoj samo po birtiji trcat i slusati glupane! Dosta je bilo! Moramo zivjeti! Zaborav je jedno a mrznja je drugo! Tvoj komentar vezan za retardiranog Thompsona nije stvar zaborava nego čiste mrznje... i ti to dobro znas. Nemoj sebe lagati ako vec lazes mene!

  • blonde 11.04.2014.

    puno sreće bebici i roditeljima...

  • nony 11.04.2014.

    on je tako mljac, al opet tako pun sebe..a može mu biti. Ali svejedno, čestitke :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare