To je to što me zanima!

Suprugina sjećanja: Mojih 10 godina bez Ivice Šerfezija

Ivica Šerfezi umro je prije deset godina. U veljači 2004. saznao je da ima rak želuca, a u ožujku je počeo liječenje, no preminuo je nakon samo dva mjeseca
Vidi originalni članak

Svaki dan razmišljam o njemu i našoj ljubavi. Još čuvam sve njegove ploče, nagrade i često ih gledam, kaže Božica Šerfezi (76).

Njezin suprug Ivica Šerfezi umro je prije deset godina. U veljači 2004. saznao je da ima rak želuca, a u ožujku je počeo liječenje.

- Bili smo sigurni da ćemo pobijediti bolest. Ni danas ne slušam njegove pjesme, samo jednom sam pokušala. Mislila sam da ću moći, ali nisam. Ne palim ni radio koji je još na njegovoj strani kreveta. Ivica ga je jako volio slušati - kaže Božica. 

Za sobom je ostavio suprugu, kćeri Sanju (49) i Ana-Mari (43) te unuke Niku (21), Saru (20), Korinu (12) i Bornu (11).

Voljenog supruga izgubila je na svoj 66. rođendan. U skladnom su braku proveli 42 godine i ni jednom se, kako ističe, nisu ozbiljnije posvađali. Božica do danas nije skinula njegov vjenčani prsten. Ivica ga nikad nije nosio, a kako je Božica svoj potrgala, uzela je suprugov.

Osam dana prije smrti 'zlatni dečko', kako su ga zvali, u Dubrovniku je s njemačkom pjevačicom Dagmar Frederic imao posljednji koncert.

Cijelu ispovijed supruge i njihovih kćeri čitajte u petak u besplatnom prilogu Café24.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Branko56@ 10.02.2022.

    Da. Na žalost. Jadni otišao na onaj svijet. Pokoj mu duša i hvala mu na svim divnim pjesmama koje je napisao i otpjevao. Počivao u miru božjem 😇🙏 Amen. 

  • Marekoo 09.09.2018.

    Ivica je preminuo jer se nervirao sto mu je bivsa ljubljanska banka blokirala novac.Nervoza je okidac za dobivanje karcinoma.

  • kung fu panda 28.05.2014.

    Ivica i Ljupka i njihovi dueti nezaboravno

Komentiraj...
Vidi sve komentare