To je to što me zanima!

Šuput našminkana i u spavaćici pokazala sobu: Ima kućno kino

Dok je čekala preporuke pratitelja za filmove i serije, Maja se odmarala na bračnom krevetu i jela kokice. Odjevena je bila u sivu spavaćicu, a lice joj je, kao i većinu vremena, bilo našminkano te je imala i frizuru
Vidi originalni članak

Filmska večer kod kuće, napisala je vidno raspoložena pjevačica Maja Šuput (41) u posljednjoj objavi na Instagramu. Dok broji posljednje dane do poroda, pjevačica se zabavlja uz filmove i serije, a kako bi imala pravi doživljaj, nabavila je kućno kino.

POGLEDAJTE VIDEO: Maja Šuput se zaigrala u Photoshopu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok joj se na platnu emitirala serije 'Emily u Parizu', od pratitelja je zatražila preporuke što da iduće pogleda.

- Obzirom da sam u posljednjih godinu dana pogledala sve što me zanimalo, sad se prepuštam vašim prijedlozima. Volim sve osim horora i SF-a, pogotovo na ovoj mega rezoluciji gdje imaš dojam da si u filmu koliko je stvarno. Da čujem, što da večeras pustim? - upitala je Maja pratitelje. 

Dok je čekala preporuke, Maja se odmarala na bračnom krevetu i jela kokice. Odjevena je bila u sivu spavaćicu, a lice joj je, kao i većinu vremena, bilo našminkano te je imala i frizuru. 

Na fotografijama koje je Maja objavila iz spavaće sobe vidi se njezin raskošni ormar gdje čuva skupocjene 'krpice' i modne dodatke. 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • R.J.B.L 13.03.2021.

    Zena uziva...radila, zaradila...ne kuka..svaka cast

  • Brad Pitt 13.03.2021.

    meni osobno je anka mrak bolja pica od ove bar je prirodna

  • 11.03.2021.

    Majo mozda je mega rezolucija ali slab je kontrast. Slika ko u magli .

Komentiraj...
Vidi sve komentare