To je to što me zanima!

Šuput slavi godišnjicu: 'Hvala ti što si me tako brzo oženio...'

Svega nekoliko sati prije najvažnijeg tuluma pjevačica je Nenada iznenadila ogromnim plakatom koji je postavila na ulazu u Rovinj. Za vjenčanicu se pobrinuo Majin najbolji prijatelj, stilist Marko Grubnić
Vidi originalni članak

Maja Šuput Tatarinov (40) i suprug Nenad (36) slave godišnjicu braka. Par se vjenčao u svibnju prošle godine u stanciji Meneghetti u Balama, a pjevačica je povodom godišnjice objavila emotivnu poruku.

- 11.05.2019. Hvala ti za bajku koja se dogodila prije točno godinu dana, hvala ti za bajku koja traje već 365 dana, hvala ti što si me tako brzo zavolio, zaručio, oženio... Sretna ti PRVA godišnjica braka i kao što si mi jutros rekao: 'Još sto pa opet'. Volim te - napisala je na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

A njihovo vjenčanje je, u najmanju ruku, bilo za pamćenje. Cijelu ceremoniju snimalo je nekoliko kamermana, a Maja je organizirala i dronove.

Prije nego što su mladenci stali pred matičarkom zapjevala je operna pjevačica Martina Tomčić (45). Nakon što je matičar pitao pjevačicu uzima li Nenada za svog supruga, Šuput je glasno viknula 'da'.

Pjevačicu je do Nenada vodila majka, a nakon što je ceremonija završila počela je padati kiša. Za vjenčanicu se pobrinuo Majin najbolji prijatelj, stilist Marko Grubnić (38).

ZAR OPET, MAJO? Šuput je iznenadila preplanulim licem: Pretjerala s kvarcanjem?

Tada je priznao kako je pustio suzu radosnicu nakon što je saznao da je izabrala njega da bude kreator najvažnije haljine u njezinom životu. 

Svega nekoliko sati prije najvažnijeg tuluma pjevačica je Nenada iznenadila ogromnim plakatom koji je postavila na ulazu u Rovinj.

- Prisežem i pred Bogom i pred narodom: u dobru i zlu, od danas do zauvijek. Službeno, tvoja Tatarinova - napisala je Maja na jumbo plakatu.

Šuput i Tatarinov razmišljali su o svakom detalju, a za goste su pripremili i personalizirane kubanke. 

Inače, pjevačicu su obožavatelji nedavno na društvenim mrežama pitali kako joj je u braku.

- Savršeno, sve štima, nitko se nije promijenio, ništa se nije promijenilo, osim što se još više volimo - pohvalila se Maja.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 24SATA: 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bolna_istina 11.05.2020.

    I sada radite na prinovi.

  • krkonosebeskidi 11.05.2020.

    Summjam u volu kako ces ga volit a na stotine tisuca bi te zenilo malo si pretjerala siguran sam da love nestane pukli bi ko lubenica ali pored ovog sto sam reko simpaticna si zena ja te obozavam a ja kad nekog obozavam to ti je sigurno tako ostani kakva jesi prava si tvoj obozavatelj iz Austrije

  • vedii888 11.05.2020.

    A vidi Modnog Mačka .

Komentiraj...
Vidi sve komentare