To je to što me zanima!

Šuput: Spuštenu guzu podigla sam čudotvornim masažama

Maja Šuput je problem spuštene stražnjice riješila u par tretmana kod majke u kozmetičkom salonu. Zbog dobro odrađenog posla, spot je snimila u tangama
Vidi originalni članak

Nakon pet godina pauze, Maja Šuput (31) najavila je izlazak novog albuma 'Nevaljala'. Album se sastoji od dva CD-a od kojih je jedan za starije, a jedan za mlađu generaciju. Otac pjevačice prije devet godina doživio je moždani udar, a Maju podržava u svakom pogledu, isto kao i njezina majka Danica, koja ima kozmetički salon. Na uljepšavanje često ode upravo kod majke, piše Jutarnji list, to je učinila i prije snimanja spota za pjesmu 'Ljubi me'. 

Kako je pjevačica objasnila, nakon što se prestala baviti plesom, stražnjica joj se malo opustila. Majka joj je obećala da će riješiti taj problem u par tretmana, što je i ispunila.  

- Nakon tri, četiri čudotvorne masaže stražnjica mi se zbilja podigla - objasnila je Maja. 

Zbog dobrih rezultata, pola spota snimila je u tangama. Pjevačica je u vezi s Marijem Kovačevićem, a svadbu ne planiraju jer, kako Maja rekla, ako se ljudi vole, ništa im više ne treba. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • mama7 19.03.2011.

    i ja bi par takvih masažica :-))

  • KanaanZg 19.03.2011.

    ima 3 banke , navodno svaki vikend na svadbama skace vec godinama i ima spusteno dupe! I sad su joj to supsteno dupše digle 3 masaze!!! Takvih gluparije nema nigdje.... dodji samnom na trening pa ces u mjesec, dva moc casu na dupe stavljatt..ali da treba se znojit malo..lakse je lezat!!fujj

  • enaid 19.03.2011.

    Bože moj dragi na što smo spali, kad nazovimo pjevačica Maja Šuput (oprostite vi druge pjevačice koje znate pjevati i koje ste zaslužile takav pridjev) snima u tangama. A jadna, kad ne može drugačije skrenuti pažnju!!! Tako je to, penje se i skakuće po stolovima na svojim nastupima, cijuće, skida se u spotovima i td. i td. Nije lako danas biti popularan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare