To je to što me zanima!

Suradnja i pol: Bradley Cooper režira i piše, Lady Gaga glumi

Jednom kada se ubacite u cijeli holivudski svijet, mali je korak između pjevanja, glume u visokobudžetnim serijama i dobivanja naslovnih uloga u cjelovečernjim filmovima
Vidi originalni članak

Pjevačica Lady Gaga je trenutačno u pregovorima za glavnu ulogu u filmu 'Zvijezda je rođena', uz Bradleyja Coopera u glavnoj muškoj ulozi. Spomenuti film je još jedan remake klasičnog djela, ovaj put u Warner Bros.-ovoj verziji, a Cooper bi trebao i režirati film. Relativno nepoznati Will Fetters bi trebao napisati scenarij.

Kako smo rekli, film je remake djela iz 1937., iz produkcije legendarnog Davida O. Selznicka, o nadobudnoj holivudskoj glumici i o zvijezdi u zalasku, koja joj pomaže da lansira svoju karijeru. Film je doživio već dva remakeanja, prvi put s Judy Garland i Jamesom Masonom, kao mjuzikl 1954. godine te 1976. godine s Barbarom Streisand i Krisom Kristoffersonom u glavnim ulogama. Iako još nije potvrđeno, Cooperova verzija bi kao i verzija iz 1954. godine trebala biti mjuzikl.

Prema prvim vijestima, Cooperov prvi izbor nije bila Lady Gaga, već Beyonce. No, nakon što je Beyonce odbila ulogu, Gaga, koja već ima glumačkog iskustva (samo u serijama, doduše), je postala očigledna kandidatkinja.

O daljnjim vijestima ćete pravovremeno biti obaviješteni, u našoj rubrici FILM.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • isengard 17.06.2016.

    Gaga kaj je starija, to bolje izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare