To je to što me zanima!

Suradnja: Odnos J Lo. i Marca Anthonyja nikad nije bio bolji

Latino diva i Marc Anthony dokazali su da bivši supružnici i nakon razvoda mogu ostati u dobrim odnosima, kako privatnim, tako i profesionalnim
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (47) i njezin bivši suprug Marc Anthony (48) opet će zajedno ući u studio.  Naime, bivši bračni par koji ima dvoje djece, osmogodišnje blizance Emme i Maxa, udružiti će snage na njezinom albumu koji će izaći na španjolskom jeziku. Anthony će producirati album koji izlazi iduće godine.

Iako su se razveli, J. Lo i Anthony ostali su u prijateljskim odnosima pa ih često možemo vidjeti na fotografijama  s djecom, a nedavno su zajedno nastupili i na jednom koncertu.

Podsjetimo, pjevačica je prekinula višegodišnju vezu s mlađahnim Casperom Smartom (29), a ubrzo nakon toga počelo se šuškati kako je započela romansu s Calvinom Harrisom (32).

Idi na 24sata

Komentari 21

  • bellaR 09.10.2016.

    nikad mi nisu bili jasni ljudi koji blate bivse partnere,narocito ako imaju decu .

  • oko za oko pasta za zube 👻 09.10.2016.

    tako i treba, čemu svađa i mržnja nakon raskida pogotovo kad imaju zajedničku djecu. Nekima je teško kad ih netko otkanta iz svog života pa skroz podivljaju i jedino im je na pameti pakost i osveta ;-)

  • kokaza10 09.10.2016.

    Naravno da se može ostati u ljudskim prijateljskim odnosima nakon razvoda ako oboje bivših partnera na prvo mjesto stave svoju ljubav prema djeci, a i preuzmu odgovornost za svoj izbor partnera. Nije onaj drugi sve baš kriv, sami smo ga izabrali baš takvog kakav jest. Tko nam kriv. :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare