To je to što me zanima!

Suri Cruise ima tek pet godina, a zna trčati u visokim petama

Kći Katie Holmes i Toma Cruisea navodno obožava štiklice pa tako u svom ormaru ima oko 130 pari cipela s petom. Neke su cipele izrađene posebno po njenoj želji
Vidi originalni članak

Prijatelji para otkrili su kako djevojčica u ormaru ima oko 130 pari cipela, a velika većina toga su dizajnerske, rađene samo i posebno za nju. Suri Cruise (5) štikle nosi od najranije dobi, a već sad je savladala umjetnost elegantnog hodanja u njima. 

Kći Katie Holmes (32) i Toma Cruisea (49) navodno obožava štiklice pa joj ih majka rado kupuje. Katie je čak branila Suri, koju su kritizirali da izgleda i ponaša se puno starije od djevojčica svoje dobi, govoreći da su cipele koje ona nosi zapravo cipele za plesanje te da ih nose sve djevojčice s kojima Suri ide na gimnastiku.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • trojkice 09.09.2011.

    jako interesantno...a zašto onda socijalno ne dođe do onih roditelja koji stavljaju svoje 6 mjesečno dijete u hodalice.....zar onda ne stradaju kraljeznica i stopala.:(??

  • zdravakrava 09.09.2011.

    naravno da voli štikle, sve djevojčice ih vole! ali roditelji su ti koji im trebaju objasniti da to mala djeca NE NOSE jer nije zdravo. bravo roditelji

  • Stanko_1_1 09.09.2011.

    bolesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare