To je to što me zanima!

'Suri je vrištala, a Tom i Katie su je ignorirali i nastavili jesti'

Malena je vrištala i bacala se po podu zahoda, a roditelji su je ignorirali i nastavili večerati kao da je sve u najboljem redu, opisala je Leah Remini pakao scientologije
Vidi originalni članak

Leah Remini (45), zvijezda američke humoristične serije 'Kralj Queensa', u knjizi u kojoj opisuje pakao scijentologije obrušila se na Toma Cruisea (53) i Katie Holmes (36).

- Prije vjenčanja su organizirali večeru za prijatelje. Tomova sestra i asistentica su se trebale brinuti za sedmomjesečnu Suri. Malena je vrištala i bacala se po podu zahoda, a roditelji su je ignorirali i nastavili večerati kao da je sve u najboljem redu - izjavila je Remini.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Iskrena mala 03.11.2015.

    Pretpostavimo da je sve tako ( mada je čudno ), ne znam razlog zašto je dijete bilo isfrustirano ali iskreno i ja svoje dijete kad divlja ignoriram pa kad se smiri onda razgovaramo tako da mi nije to nešto fatalno i ne vidim kakve veze ima sa scijentologijom.

  • El Tractor 03.11.2015.

    Nije ni čudo što ga je otkantala, Cruise je stvarno čudak.

  • astra24 02.11.2015.

    Uz pretpostavku da članak opisuje točan događaj,ni uz najbolju volju ne mogu shvatiti kakve veze to ima s paklom scientologije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare