To je to što me zanima!

Susan Boyle više ne može: Prijeti da će otići iz showa

Psovala je Piersa i svađala se s policijom, a mediji u cijelom svijetu prenijeli su sve što je izgovorila. Susan se ne zna nositi s tolikom slavom...
Vidi originalni članak

Susan Boyle (48) već je spakirala stvari i spremala se otići natrag u Škotsku. Producentima showa "Britain's Got Talent" rekla je kako se ne može nositi s tolikim kritikama iz medija i da neće nastupiti u showu.
- U srijedu je bila jako blizu odlaska kući. Spakirala je stvari jer nije vidjela poantu nastupanja uz sve te napade. Previše se cinizma nakupilo oko nje i previše nepotrebnih kritika. Svi bi je trebali malo pustiti na miru. Pred njom je ipak najvažniji nastup u njenom životu. Tek sada počinje shvaćati da joj život više nikada neće biti isti. Znate što, meni je nje jako, jako žao - rekao je Piers Morgan, žlan žirija i Susanina simpatija.
- Ona se samo želi koncentrirati na svoj nastup, a dobrobit naših natjecatelja nam je prioritet broj jedan - kazala je glasnogovornica showa nakon Susanine prijetnje.
Producenti su je navodno odlučili zaštititi od medija sve do finala u subotu. Ne žele da im se najveća zvijezda "slomi" na pozornici.
- Ako osjetimo da je preranjiva za nastup, povući ćemo je iz showa. Njena dobrobit je ipak najvažnija - rekli su organizatori.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • torca1950 29.05.2009.

    ovako će još više privuć pažnju na sebe...

  • miroljubiv 29.05.2009.

    Nitko ženi nije objasnio kako se ponašaju zaljubljeni ljudi.žalosno.mama ju je valjda čuvala u podrumu u djelu gdje čuvaju krumpir.

  • andariel 29.05.2009.

    @edinjo, majstore :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare