To je to što me zanima!

Susjedi o Lepoj Breni: Ona i sin došli su nam u kuću s nožem...

Kažu susjedi i kako mnogi dolaze na vrata pjevačice kako bi je tražili financijsku pomoć i onda mole susjede da ih upute na njezinu adresu
Vidi originalni članak

Lepa Brena (59) nedavno je napunila zagrebačku Arenu, a osim što pjevačicu obožava publika, vole je i susjedi, koji imaju samo riječi hvale za nju. Kažu kako im uvijek uskoči u pomoć i nerijetko ih lijepo ugosti u svojoj kući te s cijelom njezinom obitelji imaju sjajan odnos.

- Često dolazi kod nas na kavu, pričamo i smijemo se. Normalna je i prirodna žena. Ljubazno nas uvijek primi u kuću, na kavu i na razne proslave - ispričala je za Kurir jedna Brenina susjeda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prisjetila se i kako su pjevačica i njezin sin Viktor prvi priskočili kada im se upalio alarm u kući, misleći kako im susjede netko želi opljačkati.

- Jednom se kod nas aktivirao alarm, ona i Viktor su odmah došli s nožem. Mislili su da nam netko provaljuje u kuću. Super su, stvarno - ispričala je susjeda.

GLUMI JE PET LIKOVA Brena dobila predstavu: Dio o otmici sina rasplakao je publiku

Druga susjeda kaže kako je Lepa Brena prava domaćica te da je uvijek spremna pomoći.

- Jednom je izbio požar i ona je usred noći izašla na ulicu i odmah nas sve obavijestila da je zvala policiju i vatrogasce - ispričala je.

Kažu susjedi i kako mnogi dolaze na vrata Lepe Brene kako bi je tražili financijsku pomoć i onda mole susjede da ih upute na njezinu adresu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Linz 27.12.2019.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas poplave, terorista, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike .........................................................Amen !!!

  • 27.12.2019.

    Samo malo, gdje je ili da kažem na jeziku ljubitelja brene,gde je bila 91"?

  • potras 27.12.2019.

    Fahreta je velika Jugoslovenka koja nije malim prstom mrdnula dok su komšije vršili genocid nad njenim sunarodnjacima !!! Ona nije velika zvijezda nego veliko govno !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare