To je to što me zanima!

Šuška se: Kate Middleton opet trudna, ovaj put nosi blizance?

S obzirom na to da se kroz prve tri trudnoće Kate borila s jakim mučninama, navodno joj je suprug, princ William savjetovao da se što više odmara i leži u krevetu
Vidi originalni članak

Britanski mediji nedavno su objavili kako je Kate Middleton (37) trudna po četvrti put. Razlog tome bilo je pojavljivanje vojvotkinje od Cambridgea u kolovozu u javnosti, a obožavatelji su primijetili kako je Kate dobila nekoliko kilograma zbog čega su krenule glasine o trudnoći. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom na to da se kroz prve tri trudnoće Kate borila s jakim mučninama, navodno joj je suprug, princ William (37) savjetovao da se što više odmara i leži u krevetu, a šuškalo se kako kraljevski par čeka blizance.

- Kate obožava djecu i spremna je vlastito tijelo žrtvovati kako bi opet rodila unatoč prijašnjim komplikacijama -izjavio je nedavno izvor blizak kraljevskoj obitelji. 

No, čini se kako su nagađanja o trudnoći vojvotkinje netočna s obzirom na to da se pojavila na naslovnici magazina 'People' zbog mnogih kraljevskih obaveza koje trenutno ima.

Prije dvije godine kružili su tračevi kako je Kate trudna s blizankama, što se na kraju ispostavila potpuno netočnim. 

- Blizanci? Moje mentalno zdravlje bilo bi upitno da dobijemo blizance. Dvoje djece je super, a ne znam kako s četvero. Mislim da ću biti trajno umoran - rekao je nedugo nakon toga princ. 

Par ima troje djece - princa Georga (5), princezu Charlotte (3) i devetomjesečnog Louis.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 16.09.2019.

    Hamča jel se brineš? Kako je krenula, princeza ce te prestići :))

  • Gemini_2 13.09.2019.

    Blago joj se,dadilje ce imati pune ruke posla..

  • iskra21 13.09.2019.

    Lako rađat kad se dadilje brinu o svemu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare