To je to što me zanima!

Šuška se... Milan uz M. Karan tajno ljubi glumicu Anu Sakić?

Početkom listopada Milan Popović i Severina Vučković prekinuli su vezu poslije čega se srpskog poduzetnika ubrzo povezalo s glumicom Marijom Karan
Vidi originalni članak

Kako piše srpski Kurir, srpski poduzetnik u tajnoj je vezi s Anom Sakić. Milan Popović (47) i srpska glumica poznaju se već nekoliko godina, a zbližili su se u posljednje vrijeme. Romansa s Marijom Karan (30) navodno je još aktualna.

- Ana je prije tri noći slavila rođendan u Milanovom kafiću 'Moda'. Tu je bio i Milan s kojim je cijelo vrijeme pričala i smijala se, a kažu da je i platio cijeli njezin rođendanski trošak - rekao je izvor za Kurir. Milan nije komentirao ove navode, ali glumica Ana odgovorila je za Kurir na pitanje o njihovoj vezi. 

- Nisam s njim u vezi. Točno je da sam slavila rođendan u njegovom kafiću, a pitajte njega je li mi platio tulum. Žurim sad, snimam strani film, pa ne mogu pričati. Nazovite kasnije ako možete - rekla je Ana za Kurir. Glumica je 2009. krasila naslovnicu srpskog izdanja časopisa Playboy. U jednom intervjuu izjavila je da joj nije bio problem skinuti se jer je riječ o prestižnom časopisu u kojem su se pojavile i neke od važnijih žena u svijetu. Ana je pozirala i hrvatskom fotografu Stefanu Lupinu. 

Milan Popović i Severina (40) početkom listopada su prekinuli svoju vezu, a ubrzo poslije nagađalo se kako je u tajnoj vezi s glumicom Marijom Karan. Roditelji glumice u nedavnom intervjuu izjavili su kako je laž da je njihova kćer u vezi s Milanom. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • ninjutsu 29.11.2012.

    a sta bi drugo trebao raditi, njemu ne zvoni budilica ujutro...ni brige ni pameti...

  • vekioo6 29.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ostvaren 28.11.2012.

    jbt, ovaj milan gori od đejmsa bonda :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare