To je to što me zanima!

Šušnjara otkrila da se Rozga i ona bore s istom bolešću: 'Ja se debljam i umaram, ona mršavi'

Zbog bolesti štitnjače Andrea se bori s viškom kilograma, a njezin životni tempo ne dopušta joj previše vremena za odmor i posvećivanje sebi...
Vidi originalni članak

Andrea Šušnjara (36) je nedavno otkrila da se suočava s bolesti štitnjače. Pjevačici je već u ranim dvadesetima bio dijagnosticiran rak jajnika s kojim se hrabro borila i prevladala ga.

ČEKA SE NOVO LICE GRUPE Hoće li u Magazinu opet zapjevati plavuša? 'Šušnjara odlazi, a meni gori telefon...'

Šušnjara je otvoreno progovorila o svojem izazovu s bolesti štitnjače, za koju nažalost ne postoji kako kaže, čarobni lijek. Zbog ove bolesti primijetila je i nekoliko kilograma viška na sebi.

- Imam problema sa štitnjačom. Nabacila sam nekoliko kilograma zbog lošeg zdravlja, ali nadam se da će se sve regulirati do kraja ljeta - otkrila je nedavno za Story.

'VRIJEME JE ZA PROMJENE' Andrea Šušnjara odlazi iz grupe Magazin? 'Rado ću pomoći tko god dođe na moje mjesto...'

Njezin životni tempo, obilježen užurbanim aktivnostima, nije joj dopustio da se posveti vlastitom zdravlju onoliko koliko bi željela.

- Nemam puno vremena za odmor jer mi je tempo baš zeznut. Vozim se u kombiju po cijeli dan, odem na neku večeru, uglavnom junk food, odradim koncert pa vraćanje natrag. Nije lako - ispričala je dalje.

TRAŽI SE NOVI VOKAL? One su Magazinovi slavuji, no sada nova prilika čeka iza ugla: Šušnjara je najavila odlazak

U potrazi za dodatnim savjetom i podrškom, Andrea se obratila svojoj kolegici, bivšoj pjevačici grupe Magazin, Jeleni Rozgi, koja također ima iskustvo s istim zdravstvenim problemom.

- Mi smo se o tome čule. Poznajemo se već dugi niz godina. Razlika je u tome što ja imam obrnuti oblik štitnjače od nje. Ja se debljam i umorna sam, a ona mršavi. Sad se trenutačno borim s tim, ali nadam se da će sve biti u redu - zaključila je Andrea.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • mrTrobec 12.08.2023.

    koga briga i žabe su jedna deblja druga mršavija

  • salaso 12.08.2023.

    Niste jele bukvalno ništa, zbog linije, poremetio se rad štitnjače i sad zlo...

  • 12.08.2023.

    Koliko ljudi ima bolesnu štitnjaču pa ne drami po portalima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare