To je to što me zanima!

Sustanari su voljeli Stipu, ali gledatelji su ga izbacili

Iz kuće Velikog brata izašao je Stipe Bekavac. Nominirani su Martina, Tessa, Maja-Paola, Vedran i Krešo. Jedino Arsen ide ravno u finale
Vidi originalni članak

Ništa me više ne može iznenaditi, posebno ne nakon pet tjedana u Maloj kući. Treba znati podnijeti poraze, to sam naučio kroz sport. Kao favorit sam, a ipak sam ispao - hladno je rekao 24-godišnjak  iz Omiša. Niti sustanari nisu očekivali njegov odlazak.
- Ma, lažeš - komentirala je Martina kad je Antonija rekla Stipi da se uskoro vide u studiju. Stanari su uspjeli proći tjedni zadatak i iznos glavne nagrade je 915 tisuća kuna. Prošli su tjedni zadatak u kojem su morali glumiti astronaute. Uspješno su svladali poligon od sedam sprava za manje od 31minutu. Vijest da će onaj kojeg proglase najomraženijim stanarom ponovno ući u kuću bila je lažna. Nominirane su sve žene u kući - Martina, Maja-Paola i Tessa. BB nominirao je Krešu i Vedrana jer nisu održali stanare budnima i pritom ih nasmijavali. Jedino Arsen ide ravno u finale. Arsen je nominirao Tessu i Majau jer su djetinjaste. Maja je svoj glas dala je Arsenu i to jer izaziva tenzije te Martinu jer ne zna prihvatiti šalu. Krešo je nominirao Tessu i Martinu. Tessu jer ga živciraju njezine promjene raspoloženja, a Martinu jer, kaže, ne zna kad treba prestati sa zezancijom. Martina je nominirala Tessu i Maju jer joj smeta što često mijenjaju raspoloženja. Martinu i Maju nominirao je Vedran, dok je Tessa nominirala Martinu i Arsena.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • garava 08.12.2007.

    ma bilo je i vrime da izade debil koji je htio zapovjedati svima i koji je sebe smatrao glavnim u svemu,jos da izade kreso i to bi bio puni pogodak

  • xxxx 08.12.2007.

    super što je ispao tko garantuje da je bio favorit?možda je baš Veky favorit i daj Bože da pobjedi...a od cura Martina jedina je normalna u kući...Arsen i ostali nikako!!

  • monica666 08.12.2007.

    VAN S KREŠOM,a maji međiđi ni lipe!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare